«Μαμά, γιατί είσαι θυμωμένη αυτές τις μέρες;» -Οσα βιώνουν οι μητέρες το καλοκαίρι - iefimerida.gr

«Μαμά, γιατί είσαι θυμωμένη αυτές τις μέρες;» -Οσα βιώνουν οι μητέρες το καλοκαίρι

Μια μητέρα μαζί με τα τρία της παιδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μωρό μου, είναι μερικές μέρες που είναι πιο δύσκολες από τις υπόλοιπες. Που όλα θα μου φταίνε.

Και δεν μιλώ για τις «δύσκολες μέρες του μήνα» που οι περισσότερες γυναίκες είμαστε λίγο πιο ευαίσθητες και μπορεί να έχουμε έναν εκνευρισμό, γιατί οι ορμόνες μας κάνουν πάρτι και μας τρελαίνουν.

Μιλώ για τις μέρες που η δουλειά είναι ανυπόφορη και τα deadlines τρέχουν, που ο σύντροφος/ μπαμπάς μπορεί να έχει ξυπνήσει στραβά και να μην μπορείς να διαχειριστείς τις αλλαγές της συμπεριφοράς του ή που οι γονείς σου έχουν κάποιες παραπάνω απαιτήσεις από σένα και η φίλη σου σε έχει ανάγκη, αλλά δεν μπορείς να την βοηθήσεις, ενώ το θέλεις γιατί έχεις άλλες 800 υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν παράλληλα.

Γιατί ναι, σε αυτή την κατάσταση βρίσκομαι, όπως και άλλες μαμάδες που τα «βλαστάρια» μας έχουν διακοπές, δεν έχουν σχολείο... άρα πολύ ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρουμε πώς να τα απασχολήσουμε!

Πόσα εξωσχολικά βιβλία να διαβάσουν; Πόσες εβδομάδες summer camp να πληρώσεις; Πόσες ταινίες να δεις στο κινηματογράφο; Πόσες βόλτες να τα πας;

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου για όσα βιώνουν οι μητέρες το καλοκαίρι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα παιδιά καλοκαίρι διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ