Ο Ζάεφ «μαζεύει» τις καταγγελίες για ρωσόφιλους Ελληνες επιχειρηματίες: Ανεπίσημες μαρτυρίες - iefimerida.gr

Ο Ζάεφ «μαζεύει» τις καταγγελίες για ρωσόφιλους Ελληνες επιχειρηματίες: Ανεπίσημες μαρτυρίες

Ο Ζόραν Ζάεφ (Φωτογραφία: AP/ Dimitar Dilkoff)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζόραν Ζάεφ επιχείρησε να... μαζέψει τα όσα είπε σχετικά με τη δράση Ελλήνων επιχειρηματιών, φίλα προσκείμενους στη Ρωσία, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μόσχας.

Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ διευκρίνισε ότι τα όσα είπε σε συνέντευξή του στο BuzzFeed News προέρχονταν από ανεπίσημες μαρτυρίες και σημείωσε ότι δεν υπάρχει λόγος να σταλούν έγγραφα στην Αθήνα.

Ο Ζάεφ υποστήριξε αυτή τη φορά ότι οι μαρτυρίες, των ανθρώπων που ανέφεραν πως υπήρξε χρηματοδότηση από Ελληνες επιχειρηματίες για την υποκίνηση διαμαρτυριών στην ΠΓΔΜ, δεν έχουν καταγραφεί και είναι από συνομιλίες με την αστυνομία.

«Αυτές οι δηλώσεις έγιναν από ανθρώπους μετά τις επιθέσεις σε αστυνομικούς έξω από το κοινοβούλιο. Αναφέρθηκαν σε αυτές προκειμένου να στείλω το μήνυμα ότι πρέπει να οικοδομηθεί η φιλία και όχι να δημιουργηθεί πεδίο εχθρότητας», δήλωσε ο Ζάεφ.

«Η “Μακεδονία” έχει δείξει ήδη το παράδειγμα της δημιουργίας καλών σχέσεων και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανόμενης και της Ρωσίας», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.

Πηγή: meta

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ