Ισόπαλος 1-1 ο Ολυμπιακός με την Σιντ Τρουίντεν σε φιλικό στο Βέλγιο - iefimerida.gr

Ισόπαλος 1-1 ο Ολυμπιακός με την Σιντ Τρουίντεν σε φιλικό στο Βέλγιο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα τελευταία λεπτά του φιλικού με την Σιντ Τρουίντεν σκόραρε ο Ολυμπιακός στο σημερινό φιλικό και έτσι πήρε ισοπαλία 1-1.

Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 4' με το γκολ του Ντούκενς, ενώ στο 87' ο Γκερέρο με κεφαλιά. Καλύτερος στο β' ημίχρονο ο Ολυμπιακός με την είσοδο των Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλου.

Ο Γκερέρο σκόραρε σε πέμπτο σερί φιλικό για τους Πειραιώτες, συνολικά το έκτο του τέρμα το αποψινό. Σε τρεις μέρες οι Πειραιώτες θα παίξουν με την Γκενκ σε νέο φιλικό.

Σιντ Τρουίντεν (Μαρκ Μπρις): Πικάρ, Τομιγιάσου, Γκαρθία Τένα (72' Μαέ), Ντε Σαρτ, Ντε Πέτερ, Μποτάκα, Ντούκενς (65' Γιάνσενς), Μπέζους, Ντε Μπρόιν, Σεμπάλος (66' Ακολάτσε), Ντε Νόρε.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Μασούρας, Νικολάου (46' Βούκοβιτς), Μιράντα, Κούτρης (63' Τσιμίκας), Ρομαό (75' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75' Φορτούνης), Βρουσάι, Πάρντο (75' Χριστοδουλόπουλος), Μάνος (75' Γκερέρο).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Γκερέρο σιντ τρουιντεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ