Επίσημο: Το κανάλι «Epsilon» έκανε πρόταση για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα 7 ομάδων της Super League - iefimerida.gr

Επίσημο: Το κανάλι «Epsilon» έκανε πρόταση για να πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα 7 ομάδων της Super League

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κανάλι «Epsilon» απέστειλε στην Super League επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 7 ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Το κανάλι «Epsilon» ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον του να αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των επτά ΠΑΕ που δεν έχουν συμβόλαιο, με έγγραφο που απέστειλε στη Super League. Αφορά όλους τους τηλεοπτικά «άστεγους», δηλαδή τις ΠΑΕ: Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης. Το ενδιαφέρον του «Epsilon» είναι σε προκαταρτικό στάδιο (δεν έχει γίνει κουβέντα για χρήματα και χρονικές διάρκειες), όμως για πρώτη φορά εκδηλώνεται επίσημα.

Η πρόταση φαίνεται πως σηματοδοτεί εξελίξεις, καθώς η διοργανώτρια αρχή δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση του Γιώργου Βασιλειάδη για πενταετές συμβόλαιο με σύμπραξη Novasports και ΕΡΤ με εγγυημένα έσοδα για μια πενταετία, αλλά και προϋπόθεση τη δέσμευση πως είτε τη σεζόν 2019/20 είτε τη σεζόν 2020/21 οι ομάδες θα μειωθούν σε 12.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Epsilon Ιβάν Σαββίδης Super League κανάλι ομάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ