Ενας διαφορετικός διατροφολόγος: Ο Μάνος Καζαμίας διώχνει τα περιττά κιλά, με μεγάλες δόσεις χιούμορ - iefimerida.gr

Ενας διαφορετικός διατροφολόγος: Ο Μάνος Καζαμίας διώχνει τα περιττά κιλά, με μεγάλες δόσεις χιούμορ

O Mάνος καζαμίας. Φωτογραφία: Facebook/Μανος Καζαμίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πελάτισσές του τον ακολουθούν σχεδόν τυφλά. Άλλες με λίγα παραπάνω κιλά και άλλες με σοβαρά και χρόνια προβλήματα, όλες του είναι κάτι παραπάνω από πιστές.

Και όχι μόνο γιατί είναι ένας από τους καλύτερους γιατρούς στον τομέα του, αλλά γιατί τους δίνει απλόχερα κάτι που είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να βρεθεί. Πολλές μικρές και μεγαλύτερες δόσεις χιούμορ.

Κυρίως μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα. Κάποιες φορές λεπτεπίλεπτο και άλλες, ξεκαρδιστικά ωμό, το χιούμορ του χτυπά πάντα στην καρδιά του προβλήματος. Τα περιττά κιλά.

Όπως θα μου πει ο ίδιος: «Πολλές από τις πελάτισσές μου δεν έχουν αυτό που θα λέγαμε εύκολη ζωή. Κάποιες μεγαλώνουν παιδιά, κάποιες άλλες έχουν προβλήματα υγείας και άλλες απλά δυσκολεύονται. Με το χιούμορ δημιουργούμε μια δικλείδα ασφαλείας, όπως η βαλβίδα στη χύτρα, για να μην σκάσει όλο αυτό και να διοχετεύεται κάπου. Έστω με ένα χαμόγελο τη μέρα. Κι έτσι τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα».

Βρεθήκαμε με τον διατροφολόγο στο ιατρείο του, όπου τον πρώτο λόγο έχει η διακόσμηση με πληθωρικούς πίνακες, όπως αυτούς του Fernando Botero και κάναμε μια σοβαρή συζήτηση για την αστεία πλευρά των πραγμάτων. Και όχι μόνο. Η συνέντευξη που ακολουθεί θα μας κάνει να επαναπροσδιορίσουμε την έννοια της δίαιτας και να δούμε το μέλλον με ένα πιο αισιόδοξο βλέμμα.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μάνου Καζαμία στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διατροφολόγος απώλεια κιλά χιούμορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ