«Τσουνάμι» μεταγραφών στο ποδόσφαιρο: Ο Γκοντίν στη Γιουβέντους, ο Κουρτουά στην Ρεάλ, o Aλισον στην Λίβερπουλ - iefimerida.gr

«Τσουνάμι» μεταγραφών στο ποδόσφαιρο: Ο Γκοντίν στη Γιουβέντους, ο Κουρτουά στην Ρεάλ, o Aλισον στην Λίβερπουλ

Ο Ουρουγουανός Ντιέγκο Γκοντίν /Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Μουντιάλ της Ρωσίας ολοκληρώθηκε και μετά την μεγάλη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους με 105 εκατ.ευρώ, έρχονται... κατά κύματα και οι επόμενες.

Η μεγάλη Κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να πληρώσει 20 εκατ.ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 32χρονο Ουρουγουανό στόπερ Ντιέγκο Γκοντίν, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε με την Τσέλσι στα 35 εκατ.ευρώ για τον Βέλγο τερματοφύλακα Τιμπό Κουρτουά.

Επίσης, η Λίβερπουλ παίρνει τον διεθνή Βραζιλιάνο Αλισον από την Ρόμα για την θέση του τερματοφύλακα με 65 εκατ.ευρώ, ενώ η Τσέλσι για την θέση του Κουρτουά θέλει να πάρει τον Δανό Γκάσπερ Σμάιχελ, ενώ εξετάζει και τον Πέτερ Τσεχ. Τέλος, ο Κροάτης Βίντα... πλησιάζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ η Νάπολι θέλει τον Ντι Μαρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ