Η Ειρήνη Παππά έδωσε σημεία ζωής -Που βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός - iefimerida.gr

Η Ειρήνη Παππά έδωσε σημεία ζωής -Που βρίσκεται η διάσημη ηθοποιός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Χιλιομόδι Κορινθίας, στο πατρικό της σπίτι, που βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, επέλεξε να κάνει φέτος διακοπές η Ειρήνη Παπά.

Έχοντας στο πλευρό της τον πολυαγαπημένο της ανιψιό και σπουδαίο σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η 92χρονη ηθοποιός με πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε τα προηγούμενα χρόνια, αισθάνθηκε την ανάγκη να βρεθεί και πάλι στα πάτρια εδάφη… Στο σπίτι όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε!

H δημοσιότητα για τη μεγάλη Ελληνίδα σταρ του θεάτρου και του κινηματογράφου εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί παρελθόν. Η ίδια άλλωστε, ποτέ δεν ήθελε η ζωή της να γίνεται είδηση και για κανένα λόγο. Πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, που λόγω και των προβλημάτων υγείας έχει επιλέξει την απόλυτη σιωπή προς όλα τα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ειρήνη Παππά σημεία ζωής διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ