Εικόνες σοκ: Τεράστιος βράχος κάνει «χαλκομανία» αυτοκίνητο – σώοι οι επιβάτες! [βίντεο] - iefimerida.gr

Εικόνες σοκ: Τεράστιος βράχος κάνει «χαλκομανία» αυτοκίνητο – σώοι οι επιβάτες! [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δραματική στιγμή που ένας τεράστιος βράχος αποκολλάται από μια βουνοπλαγιά στην Κίνα και συνθλίβει κατά την πτώση του ένα αυτοκίνητο που περνούσε από κάτω κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό ενός οχήματος.

Ο οδηγός του έμεινε άφωνος όταν είδε τους τέσσερις επιβάτες του ασημί Volkswagen να βγαίνουν τρεκλίζοντας, αλλά ζωντανοί από την άμορφη μάζα των σιδερικών.

Στο βίντεο διακρίνεται το αυτοκίνητο να γίνεται «χαλκομανία» από τον βράχο που έπεσε πάνω του σε ορεινό δρόμο της νοτιοδυτικής επαρχίας Σετσουάν.

Ο οδηγός του οχήματος που ακολουθούσε ειδοποίησε τις Αρχές και γρήγορα έφθασαν περιπολικά και μονάδα της Πυροσβεστικής που έκλεισαν την κυκλοφορία και μετέφεραν τους τραυματισμένους επιβάτες του Volkswagen στο Λαϊκό Νοσοκομείο της κομητείας Λουσάν, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο βράχος αποκολλήθηκε λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών στην περιοχή και διαλύθηκε σε μικρότερα κομμάτια κατά την πρόσκρουσή του στο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα Σετσουάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ