Την χειρούργησε στο διαμέρισμά του και πέθανε -Καταζητείται ο «δόκτωρ μπουμ μπουμ» της Βραζιλίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Την χειρούργησε στο διαμέρισμά του και πέθανε -Καταζητείται ο «δόκτωρ μπουμ μπουμ» της Βραζιλίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για να προσφέρει στις γυναίκες ένα ονειρεμένο σώμα, ο Denis Furtado δεν δίσταζε να χειρουργεί τις πελάτισσές του μέσα στο διαμέρισμά του.


Ο πλαστικός χειρούργος καταζητείται από την Τρίτη από τις αρχές της Βραζιλίας εξαιτίας μιας παράνομης χειρουργικής επέμβασης στην οποία η πελάτισσά του πέθανε. Η υπόθεση προκάλεσε σάλο στη Βραζιλία όπου ο Denis Furtado, αποκαλούμενος και «Δόκτωρ Ποπότιν», δηλαδή «Δόκτωρ μπουμ μπουμ», γιατρός για τα οπίσθια, είναι πραγματικός σταρ και τον ακολουθούν πάνω από 600 000 φαν στον λογαριασμό του στο Instagram.

Την χειρούργησε στο διαμέρισμά του και πέθανε -Καταζητείται ο «δόκτωρ μπουμ μπουμ» της Βραζιλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Την χειρούργησε στο διαμέρισμά του και πέθανε -Καταζητείται ο «δόκτωρ μπουμ μπουμ» της Βραζιλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Μαγεμένες από τις φωτογραφίες και τα βίντεο «πριν-μετά» που ανέβαζε από τις επεμβάσεις του, αυτός ο 45χρονος βραζιλιάνος γιατρός προσέλκυσε και την Lilian Quezia Calixto, υπάλληλο τράπεζας, η οποία δεν δίστασε να κάνει πάνω από 2 000 χιλιόμετρα από την Cuiaba ως το Ριο Ντε Τζανέιρο για να ανέβει στο χειρουργικό του κρεβάτι.

Την χειρούργησε στο διαμέρισμά του και πέθανε -Καταζητείται ο «δόκτωρ μπουμ μπουμ» της Βραζιλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Η νεαρή γυναίκα χειρουργήθηκε την περασμένη Κυριακή στο διαμέρισμα του Denis Furtado στη χλιδάτη συνοικία Barra da Tijuca, ονομαζόμενη και «Μαϊάμι του Ρίο». Αλλά η Lilian Quezia Calixto ένιωσε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της επέμβασης και εισήχθη στο νοσοκομείο.

Την χειρούργησε στο διαμέρισμά του και πέθανε -Καταζητείται ο «δόκτωρ μπουμ μπουμ» της Βραζιλίας [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Μετά από τέσσερις καρδιακές προσβολές, η νεαρή γυναίκα πέθανε. Ο Δόκτωρ μπουμ μπουμ εξαφανίστηκε ενώ η σύντροφός του, η οποία ήταν και βοηθός του στο ιατρείο, συνελήφθη και φυλακίστηκε.


Η ιστορία βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα του τύπου της Βραζιλίας, δεύτερη χώρα στον κόσμο όπου γίνονται οι περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις αισθητικής, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η διευθύντρια του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε η ασθενής δήλωσε πως η Lilian Quezia Calixto «ζούσε ακόμη και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν».


«Δεν μπορούμε να χειρουργούμε σε διαμέρισμα. Πολλοί άνθρωποι πουλάνε ψευδαίσθηση, φαντασίωση χωρίς καμία ηθική, σε άτομα ευαίσθητα τα οποία ελκύονται από τις χαμηλές τιμές», δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Βραζιλίας για την αισθητική χειρουργική (SBPC), Niveo Steffen.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ