Ο πατέρας της Μέγκαν ξαναχτυπά: Χαίρομαι που έκανα τη βασιλική οικογένεια να σιωπήσει - iefimerida.gr

Ο πατέρας της Μέγκαν ξαναχτυπά: Χαίρομαι που έκανα τη βασιλική οικογένεια να σιωπήσει

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα συνέντευξη έδωσε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ παρόλο που πριν από δύο ημέρες είχε δηλώσει πως θα σταματούσε να ασχολείται με τα μέσα ενημέρωσης.

Ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ μίλησε στο TMZ, απαντώντας σε δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η κόρη του και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν δυσαρεστημένοι που μίλησε για άλλη μία φορά, επί πληρωμή, στον Τύπο.

Ο πατέρας της Μέγκαν, Τόμας Μαρκλ.

«Ήμουν σιωπηλός για έναν ολόκληρο χρόνο και ο Τύπος με χτυπούσε καθημερινά λέγοντας πως είμαι ένας ερημίτης που κρύβεται στο Μεξικό, έτσι βγήκα και είπα την ιστορία μου» είπε. «Προφανώς αυτή η συνέντευξη έκανε την βασιλική οικογένεια να σιωπήσει... έτσι έδωσα άλλη μία συνέντευξη για να σπάσω τη σιωπή. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να μου μιλήσουν».

Την λύπη του για το γεγονός ότι δεν παρέστη στο βασιλικό γάμο εξέφρασε ο Τόμας Μαρκλ

Προτού δώσει συνέντευξη στην Sun ο Τόμας εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» τον Ιούνιο όπου συζήτησε για τις τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Χάρι, την επιθυμία της Μέγκαν να κάνει παιδιά και την «απογοήτευση» του ζευγαριού που δεν παρέστη στο βασιλικό γάμο.

Ο Τόμας δήλωσε επίσης στο TMZ πως δεν σχεδιάζει να εξαφανιστεί. «Αύριο είναι τα γενέθλιά μου, γίνομαι 74 ετών και απολαμβάνω το γεγονός πως μπορώ να κάνω ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια να μην μιλά και ίσως να κάνω και την δούκισσα να χαμογελάσει» είπε.

Ο Τόμας είπε στην Sun πως δεν πιστεύει ότι η κόρη του έχει την πιο εύκολη προσαρμογή στο νέο της ρόλο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Το χαμόγελο της Μέγκαν κρύβει πόνο» δήλωσε ο πατέρας προσθέτοντας πως πιθανότατα δυσκολεύεται να προσαρμοστεί στην βασιλική οικογένεια

Το θέμα με την κόρη μου αυτή τη στιγμή είναι πως πιστεύω ότι είναι τρομοκρατημένη. Το βλέπω στα μάτια της, το βλέπω στο πρόσωπό της και το βλέπω στο χαμόγελό της» είπε. «Βλέπω το χαμόγελό της εδώ και χρόνια. Το ξέρω το χαμόγελό της. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω τώρα. Τώρα έχει ένα χαμόγελο πόνου».

Ωστόσο, η ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό People πως η στενή της φίλη αγαπά τη νέα της ζωή ως μέλος της βασιλικής οικογένειας. «Περνάει υπέροχα» είπε η ηθοποιός που παραβρέθηκε και στον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι.

Στην συνέντευξή του στην Sun, ο Τόμας παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με την κόρη του από το γάμο της στις 19 Μαΐου. «Μίλησα με την Μέγκαν και τον Χάρι λίγο μετά το γάμο» δήλωσε στην εφμηερίδα, προσθέτοντας: «ο αριθμός τηλεφώνου που είχα της Μέγκαν δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Και δεν έχω καμία διεύθυνσή της. Είναι ίσως το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που δεν έχω μιλήσει μαζί της, μέχρι τώρα. Αν έπρεπε να της στείλω ένα μήνυμα, αυτό θα ήταν πως λυπάμαι για ότι πήγε στραβά».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ