Ο Ελον Μασκ ζήτησε συγγνώμη από το Βρετανό δύτη που αποκάλεσε «παιδεραστή» - iefimerida.gr

Ο Ελον Μασκ ζήτησε συγγνώμη από το Βρετανό δύτη που αποκάλεσε «παιδεραστή»

Ο ιδρυτής της Tesla και της SpaceX
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγνώμη ζήτησε ο Έλον Μάσκ από τον Βρετανό δύτη, που είχε πρωταγωνιστήσει στη διάσωση των 12 παιδιών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη και τον οποίο ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλέσει «παιδεραστή».

Μετά τη σφοδρή κριτική που δέχθηκε και τις πιέσεις των τελευταίων ημερών από τους επενδυτές της Tesla να ζητήσει συγνώμη, ο εφευρέτης είπε ότι «μίλησε με οργή» επειδή ο Βέρνον Άνσγουερθ είχε χαρακτηρίσει «διαφημιστικό κόλπο» το μίνι υποβρύχιο που ο Μασκ είχε στείλει στην Ταϊλάνδη για να βοηθήσει στη διάσωση των «Αγριόχοιρων» και τον προέτρεψε «να το βάλει εκεί που πονάει».

Ο Άνσγουερθ είχε πει τη Δευτέρα ότι σκέφτεται να καταθέσει μήνυση κατά του Μασκ, ενώ την ίδια μέρα οι μετοχές της Tesla σημείωσαν πτώση.

Σε ανάρτησή του σήμερα στο Twitter o Μασκ έγραψε: «Τα λόγια μου εκστομίστηκαν με οργή επειδή ο κ. Άνσγουερθ είπε αρκετές ανακρίβειες και πρότεινε να κάνω σεξουαλική πράξη με το μίνι υποβρύχιο, που είχε κατασκευαστεί ως πράξη καλοσύνης και σύμφωνα με στοιχεία που είχε δώσει ο επικεφαλής της ομάδας των δυτών. Μολαταύτα οι πράξεις του εναντίον μου δεν δικαιολογούν τις δικές μου ενέργειες εναντίον του και γι’ αυτό ζητώ συγνώμη από τον κ. Άνσγουερθ και τις εταιρείες των οποίων προϊσταμαι. Το σφάλμα είναι αποκλειστικά δικό μου. Λυπάμαι πραγματικά αν πρόσβαλα οποιονδήποτε».

Nonetheless, his actions against me do not justify my actions against him, and for that I apologize to Mr. Unsworth and to the companies I represent as leader. The fault is mine and mine alone.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλον Μασκ ΒΕΡΝΟΝ ΑΝΣΓΟΥΕΡΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ