Οι κακίες του Πολάκη για την Ευγενία Μανωλίδου και τα γένια του Μητσοτάκη - iefimerida.gr

Οι κακίες του Πολάκη για την Ευγενία Μανωλίδου και τα γένια του Μητσοτάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια ειρωνική ανάρτηση στο facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατάφερε σε μία παράγραφο να επιτεθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα γένια που άφησε, στην Μανωλίδου που έπεσε απο την τριήρη και στον Αδωνι Γεωργιάδη...

Πώς τα κατάφερε; Γράφοντας οτι την ώρα που ο ένας αφήνει μούσι και η άλλη πάει με δωδεκάποντο σε τριήρη, αυτός δίνει μάχες κατά της διαπλοκής και απο εξοικονόμηση σπατάλης αγοράζει ασθενοφόρα, ενω ανοίγει και μονάδες Υγείας που έκλεισε ο σύζυγος της Μανωλίδου, Αδωνις Γεωργιάδης. Τον οποίο μάλιστα χαρακτηρίζει ειρωνικά «τηλεβιβλιοπώλη». Οι αναφορές Πολάκη εμπλουτίζονται φυσικά και απο τις μόνιμες νύξεις του στους πολιτικούς του αντιπάλους, που πλαστογραφούσαν, διόριζαν και πλούτιζαν.. Γράφει ο Παύλος Πολάκης:


Άλλος αφήνει μούσι γιατι του τόπε ο επικοινωνιολόγος του ,άλλη παει με δωδεκαποντο σε τριήρη και παίρνει τη βουτιά της ......
Και άλλοι αγοράζουν ασθενοφόρα με ίδιους πορους από εξοικονομηςη σπατάλης ,ανοίγουν το Πατησίων (που έκλεισε ο Αντρας της τριηρογκρεμισμενης) και καθαρίζουν τον τόπο απ τα λαμόγια.......(που πλαστογραφούσαν διόριζαν και πλούτιζαν επί υπουργειας του ακροδεξιού τηλεβιβλιοπωλη)
ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ !!!!

Η ανάρτηση Πολάκη στο facebook:

Οι κακίες του Πολάκη για την Ευγενία Μανωλίδου και τα γένια του Μητσοτάκη | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ