Η Πρισίλα Πρίσλεϊ διαμαρτύρεται με έναν νεκρό σκύλο αγκαλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ διαμαρτύρεται με έναν νεκρό σκύλο αγκαλιά [εικόνες]

Πρισίλα Πρίσλεϊ και Κιμ Μπάσιντζερ. Φωτογραφία: Splash News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Πρισίλα Πρίσλεϊ και η Κιμ Μπάσιντζερ την Τρίτη για να διαμαρτυρηθούν για το εμπόριο κρέατος σκύλων.

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ κρατώντας ένα νεκρό ζώο σε διαμαρτυρία για την κατανάλωση κρέατος σκύλου

Φορώντας λευκά γάντια και μπλουζάκι με το σλόγκαν «σταματήστε να τρώτε κρέας σκύλων»η 73χρονη Πρίσλεϊ, κρατούσε ένα νεκρό σκυλί στην αγκαλιά της την ωα που στεκόταν έξω από το Γενικό Προξενείο της Δημοκρατίας της Κορέας στο Λος Άντζελες. Η Πρίσλεϊ είχε επίσης έναν επίδεσμο στη μύτη της.

Η Κιμ Μπάσιντζερ

Η πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ συνοδευόταν από την 64χρονη ηθοποιό Κιμ Μπάσιντζερ, που κρατούσε ένα πλακάτ που έδειχνε τρία νεκρά σκυλιά να κρέμονται από καλώδια. «Σταματήστε την κατανάλωση κρέατος σκύλου» έγραφε πάνω σε αυτό.

Σύμφωνα με το The Blast, τα νεκρά σκυλιά ελήφθησαν από ένα κτηνιατρείο στο Λος Άντζελες προκειμένου να «χρησιμοποιηθούν ως ένα παράδειγμα των αγαπητών σκύλων που θανατώνονται και χρησιμοποιούνται για κατανάλωση στη Νότια Κορέα». Οι πηγές ανέφεραν επίσης πως τα σκυλιά θα αποτεφρώνονταν στη συνέχεια.

ΔΙαμαρτυρία έξω από το Προξενεία της Νότιας Κορέας στο Λος Άντζελες
Περίπου 2 εκατομμύρια σκυλιά θανατώνονται κάθε χρόνο για κατανάλωση στην Νότια Κορέα

Ο οργανισμός υπεράσπισης των ζώων ανέφερε στην ιστοσελίδα του για τη συγκεκριμένη διαμαρτυρία: «Η LCA και η αδελφική οργάνωση, Animal Liberation Wave (ALW), πραγματοποιούν τρεις διαδηλώσεις ταυτόχρονα την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 στο Λος Άντζελες, στην Ουάσιγκτον και στη Σεούλ της Νότιας Κορέας για να διαμαρτυρηθούν για το εμπόριο κρέατος σκυλιών. Η κατανάλωση κρέατος σκυλιών αυξάνεται εκθετικά αυτήν την εποχή του χρόνου στη Νότια Κορέα, καθώς η σούπα κρέατος σκυλιών, γνωστή ως «Boshintang», είναι το φαγητό της επιλογής για την καταπολέμηση της υπερβολικής ζέστης και υγρασίας ».

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ευημερίας των Ζώων στην Ουάσινγκτον, περίπου 2 εκατομμύρια σκυλιά θανατώνονται κάθε χρόνο για κατανάλωση στην Νότια Κορέα.

Φωτογραφίες: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ