Κλαίει από τα γέλια όλο το Ιντερνετ με τη βουτιά του Γρηγόρη Γκουντάρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλαίει από τα γέλια όλο το Ιντερνετ με τη βουτιά του Γρηγόρη Γκουντάρα [βίντεο]

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακοπές στη Σκόπελο με την οικογένειά του και φίλους κάνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Έχοντας ήδη κλείσει για την επόμενη σεζόν στην εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο και να μαζέψει δυνάμεις.

Σε ένα βίντεο που πόσταρε στο Instagram, ο παρουσιαστής εικονίζεται να προσπαθεί να κάνει μία βουτιά με τη βοήθεια των φίλων του.

Εδώ δε θα βάλω κουίζ,γιατί η εικόνα μιλάει από μόνη της...✔️Ξεκάθαρα βλέπετε έναν αθλητή συγχρονισμένης κολύμβησης,σε ένα μικρό,αλλά πολύ εντυπωσιακό πρόγραμμα...(Είστε πολύ τυχεροί γιατί μου έρχονται συνέχεια βίντεο...Θα επανέλθω)

A post shared by @ g.goudaras on Jul 16, 2018 at 7:03am PDT

Στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο, έγραψε: «Εδώ δε θα βάλω κουίζ,γιατί η εικόνα μιλάει από μόνη της...? Ξεκάθαρα βλέπετε έναν αθλητή συγχρονισμένης κολύμβησης, σε ένα μικρό, αλλά πολύ εντυπωσιακό πρόγραμμα...??(Είστε πολύ τυχεροί γιατί μου έρχονται συνέχεια βίντεο...Θα επανέλθω??»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ