Low Histamine Diet -Η κατάλληλη διατροφή για όσους έχουν δυσανεξία στην ισταμίνη - iefimerida.gr

Low Histamine Diet -Η κατάλληλη διατροφή για όσους έχουν δυσανεξία στην ισταμίνη

Ενα πιάτο με κρέας και ρύζι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άπειρες δίαιτες και διατροφές κυκλοφορούν εκεί έξω, διαφορετικές μεταξύ τους, που υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα με πολλά οφέλη στον οργανισμό μας.

Ωστόσο, οι δίαιτες δεν έχουν να κάνουν μόνο με την απώλεια βάρους αλλά και με την συνολική μας υγεία και σωστή διατροφή.

Ποια από όλες όμως μας ταιριάζει; Τι πρέπει να τρώμε και τι όχι;

Ενα νέο trend που εμφανίστηκε στο food diary της Bianca Cheah, που είναι μοντέλο και επιχειρηματίας, είναι η low histamine diet ή αλλιώς δίαιτα χαμηλής ισταμίνης.

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για μια δίαιτα που μπορούν να δοκιμάσουν όλοι, αλλά για ένα διατροφικό πλάνο για όσους μπορεί να έχουν δυσανεξία στην ισταμίνη.

«Η ισταμίνη είναι μια χημική ένωση που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στις τροφές που είναι παλαιωμένες ή έχουν υποστεί ζύμωση», αναφέρει η Kate Scarlata, διαιτολόγος και συγγραφέας.

Διαβάστε ποια είναι η κατάλληλη διατροφή για όσους έχουν δυσανεξία στην ισταμίνη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ low histamine diet δυσανεξία ισταμίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ