Μουρμούρα: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πώς θα γίνει η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη - iefimerida.gr

Μουρμούρα: Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε πώς θα γίνει η αποχώρηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της αποχώρησης της Δάφνης Λαμπρόγιαννη από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα».

Μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη αποτελούσαν ένα από τα πιο ωραία τηλεοπτικά ζευγάρια. Γκρινιάρηδες και οι δύο είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ωστόσο, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη αποχωρεί από τη σειρά και πλέον τα πράγματα στη Μουρμούρα θα αλλάξουν. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, μάλιστα, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η «Μαρίνα» της Μουρμούρας θα αποχωρήσει.

Μιλώντας στο «Alpha Παντού» είπε: «Χωρίζει ο Ηλίας με τη Μαρίνα! Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες! Ο Ηλίας θα πάρει απόσπαση και θα πάει στον Πύργο και η νύφη θα της ζητήσει να κάνει baby sitting στην Ισπανία γιατί αυτή και η μητέρα της δουλεύουν… η Μαρίνα δε θα δεχθεί να πάει στην Ισπανία, αλλά θα φύγει στο Ντουμπάι γιατί της έγινε μία πολύ καλή επαγγελματική πρόταση, της δόθηκε μία καλή θέση και αποφασίζει να πάει εκεί! Χωρίζουν αλλά πάντα θα αγαπά ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ