Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου -«Τα πράγματα που δεν αγοράζονται...» - iefimerida.gr

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου -«Τα πράγματα που δεν αγοράζονται...»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της και τον ένα χρόνο από τον ξαφνικό χαμό της σε λίγο καιρό, έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Σχεδόν χρόνος ζήσε στο τώρα να χαίρεσαι τον χρόνο σου στην γη τίποτα δεν είναι δεδομένο όσο έχουμε πράγματα που δεν αγοράζονται είμαστε πλούσιοι κανείς δεν μπορεί να αγοράσει την ευτυχία, την αγάπη, την αγκαλιά, το γέλιο, την φιλία, την οικογένεια ευτυχώς; Είμαι καλά όταν έχω αυτά που δεν αγοράζονται;», έγραψε η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου ποστάροντας και μια φωτογραφία με την μητέρα της από τα παλιά.

...σχεδόν χρόνος....ζήσε στο τώρα....να χαίρεσαι τον χρόνο σου στην γη....τίποτα δεν είναι δεδομένο...όσο έχουμε πράγματα που δεν αγοράζονται είμαστε πλούσιοι...κανείς δεν μπορεί να αγοράσει την ευτυχία, την αγάπη, την αγκαλιά, το γέλιο, την φιλία, την οικογένεια...ευτυχώς??‍♀️?‍♀️?είμαι καλα όταν έχω αυτα που δεν αγοράζονται?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) στις

Να σημειωθεί ότι στις 18 Αυγούστου θα συμπληρωθεί χρόνος από τον ξαφνικό χαμό της Ζωής Λάσκαρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ