Σάντος: «Δικαίως κατέκτησε το Μουντιάλ η Γαλλία» - iefimerida.gr

Σάντος: «Δικαίως κατέκτησε το Μουντιάλ η Γαλλία»

Φωτογραφία: AΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Εθνική Πορτογαλίας να απέτυχε στο Μουντιάλ, ωστόσο ο Φερνάντο Σάντος, δήλωσε ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας του και παραδέχθηκε την μεγάλη επιτυχία της Γαλλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

Για τον τελικό του Μουντιάλ: «Φυσικά και τον είδα. Όχι με μεγάλη διάθεση, αλλά τον είδα. Και πιστεύω ότι η Γαλλία κέρδισε δίκαια. Το άξιζε περισσότερο και το πήρε. Υπάρχει πάντα μια υποθετική συζήτηση, “τι θα συνέβαινε εάν αυτό, εάν εκείνο”. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ένα παιχνίδι λαθών και η Γαλλία έκανε τα λιγότερα. Τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το UEFA Nations League: «Είναι μια νέα διοργάνωση και δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί. Έχει τρεις αγωνιστικές το Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Εμείς πάντα παλεύουμε με στόχο τις νίκες κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε σε αυτό το θεσμό. Όταν εκπροσωπούμε την Εθνική ομάδα πρέπει να παίζουμε για όλους τους Πορτογάλους. Υπάρχει ένας στόχος, ένα μότο, να κερδίζουμε».

Για το συναίσθημα που του άφησε το Μουντιάλ: «Πάντα είναι θετικό. Περισσότερο θετικό απ’ όσο περίμενα. Την πρώτη φορά που με πλησίασαν φίλοι της ομάδας πίστευα ότι θα με κατέκριναν επειδή αποτύχαμε και δεν πήραμε το τρόπαιο. Αντιθέτως, μου έδωσαν συγχαρητήρια, όπως και για τους παίκτες, που έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν σε όλο τον κόσμο την πορτογαλική μαχητικότητα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ