Απίστευτη επίθεση στο Τέξας: Εκοψε με τα δόντια κομμάτι από τη μύτη γυναίκας και το έφαγε [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίστευτη επίθεση στο Τέξας: Εκοψε με τα δόντια κομμάτι από τη μύτη γυναίκας και το έφαγε [εικόνα]

Η Τζέσικα Κόλινς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχω μύτη! Είμαι 28 χρονών και πλέον δεν έχω μύτη!». Αυτό ήταν το μόνο που μπορούσε να πει, σε κατάσταση σοκ, μια γυναίκα έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε μέσα στο σπίτι της στο Τέξας.

Η Τζέσικα Κόλινς κατηγορείται ότι της επιτέθηκε και της έκοψε κομμάτι από τη μύτη της, όταν το θύμα της ζήτησε να φύγει από το σπίτι της!

Την περασμένη Τετάρτη, το θύμα- που δεν θέλησε να κατονομαστεί- πήγε σε μπαρ με τη γειτόνισσά της και την Κόλινς, η οποία ήταν φιλοξενούμενη της γειτόνισσας. Μετά την έξοδο, επέστρεψαν στο σπίτι του θύματος, όπου η δράστης απαίτησε να της δώσουν ποτό και τσιγάρο.

Το θύμα ζήτησε από την Κόλινς να φύγει από το σπίτι της και τότε η 41χρονη της επιτέθηκε και την έριξε στο πάτωμα τραβώντας την από τα μαλλιά. Αμέσως μετά, η Κόλινς έκοψε με τα δόντια ένα κομμάτι από τη μύτη του θύματος και το κατάπιε!

Το θύμα της επίθεσης

«Δεν είχα χρόνο να αντιδράσω, να τη σπρώξω. Νομίζω προσπαθούσα να αντισταθώ, αλλά δεν μπορούσα. Το μόνο που θυμάμαι είναι η γεύση του αίματος στο στόμα μου», είπε το θύμα. Η γυναίκα έχασε αρκετές φορές τις αισθήσεις της και κατάλαβε ότι είχε τραυματιστεί μόνο όταν βρέθηκε στο ασθενοφόρο.

«Τηλεφώνησα στον σύζυγό μου και ούρλιαζα “Δεν έχω μύτη, είμαι 28 χρονών και δεν έχω μύτη πλέον!”», περιέγραψε. Η γυναίκα θα πρέπει να υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση και μάλιστα άμεσα, διαφορετικά θα γίνει πιο περίπλοκη η διαδικασία.

Οσο για την Κόλινς, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.

Πηγή: KTRK

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέσικα Κόλινς Τέξας μύτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ