Ο πρωταθλητής του NBA Στιβ Κερ κάνει διακοπές στην Κέρκυρα -Τρελάθηκε με το φαγητό [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρωταθλητής του NBA Στιβ Κερ κάνει διακοπές στην Κέρκυρα -Τρελάθηκε με το φαγητό [εικόνες]

Ο Στιβ Κερ στην Κέρκυρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ελληνικά νησιά είναι στην κορυφή των προτιμήσεων παγκοσμίως για διακοπές το καλοκαίρι.

Έτσι κάθε καλοκαίρι μεγάλες αστέρες βρίσκονται σε όμορφα παραλιακά μέρη της Ελλάδας. Πριν λίγες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε διακοπές στην Καλαμάτα, ενώ τώρα ο Πρωταθλητής του NBA Στιβ Κερ βρέθηκε στην Κέρκυρα.

Ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα NBA ως παίκτης των Σικάγο Μπουλς και τρία ως προπονητής στο Γκόλντεν Στέιτ) βρίσκεται στην Κέρκυρα μαζί με την οικογένειά του και το βράδυ του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε σε εστιατόριο του νησιού, απ' όπου έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Σας ευχαριστώ για το απίστευτο γεύμα! Είμαστε τελείως σκασμένοι! Χωρίς να αναφέρω ότι το κρασί ήταν αρκετά καλό κι αυτό... Σας ευχαριστώ που δεν αφήσατε το ποτήρι να αδειάσει. Είμαστε ευγνώμονες που περάσαμε το πρώτο βράδυ μας στην Κέρκυρα στο απίστευτο εστιατόριο σας» ήταν το ένα από τα μηνύματα που έγραψαν τα μέλη της οικογένειας και άλλοι φίλοι.

«Σε ευχαριστούμε Ηλία! Τι σπουδαία βραδιά. Έλα να μας επισκεφτείς στην Αμερική» έγραψε από τη μεριά του ο προπονητής του Γκόλντεν Στέιτ, ενώ η σύζυγός του, Μαργκό, πρόσθεσε στο τέλος: «Γουάου. Τι απίστευτο γεύμα. Σας ευχαριστούμε για το τρομερό βράδυ. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε στο Σαν Φραντσίσκο. Σας ευχαριστούμε».

Ο πρωταθλητής του NBA Στιβ Κερ κάνει διακοπές στην Κέρκυρα -Τρελάθηκε με το φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο πρωταθλητής του NBA Στιβ Κερ κάνει διακοπές στην Κέρκυρα -Τρελάθηκε με το φαγητό [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στιβ κερ NBA Κέρκυρα διακοπές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ