Η εγγονή της Γκρέις Κέλι έγινε 20 ετών και το γιόρτασε με ένα φουσκωτό… στέμμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η εγγονή της Γκρέις Κέλι έγινε 20 ετών και το γιόρτασε με ένα φουσκωτό… στέμμα [εικόνες]

Η 20χρονη εγγονή της Γκρέις Κέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εγγονή της πρώην ηθοποιού και κατόπιν πριγκίπισσας του Μονακό, Γκρέις Κέλι, γιόρτασε τα 20α της γενέθλια με στυλ στο Μόντε Κάρλο.

Για τον εορτασμό των γενεθλίων της, η Καμίλ Γκότλιμπ, κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, κάλεσε τους φίλους της σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στην οδό Princess Grace - το όνομα της γιαγιάς της και που θεωρείται ως ο πιο ακριβός δρόμος του κόσμου.

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Jul 15, 2018 at 8:10am PDT

Η πλέον 20χρονη Καμίλ, που συχνά την συγκρίνουν με την Γκρέις Κέλι καθώς η ομοιότητά τους είναι εκπληκτική, μοιράστηκε στιγμιότυπα των εορτασμών στο λογαριασμό της στο Instagram, που την δείχνουν να φορά ένα μπικίνι και ένα φουσκωτό στέμμα, με φόντο την πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο φαίνεται να χοροπηδά επάνω στο κρεβάτι του δωματίου της φορώντας ένα μπλουζάκι που γράφει 1998, το έτος που γεννήθηκε.

Η παρέα των νέων έμενε στο Le Meridien Beach Plaza στο Μόντε Κάρλο, το μοναδικό θέρετρο στην περιοχή με ιδιωτική παραλία.

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Jul 14, 2018 at 6:18am PDT

Σε μία άλλη φωτογραφία, η Καμίλ ποζάρει τόπλες με την πλάτη στο φακό με μία ακόμη φίλη της.

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Jul 9, 2018 at 1:36pm PDT

Η Καμίλ είναι η μικρότερη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί και παρόλο που η ταυτότητα του πατέρας της δεν έχει επιβεβαιωθεί δημόσια, θεωρείται πως ο αυτός είναι ο Jean-Raymond Gottlieb, πρώην δάσκαλο του σκι και φρουρός στο παλάτι του Μονακό.

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Apr 4, 2018 at 11:11am PDT

Ο Γκότλιμπ ήταν επικεφαλής της φρουράς ασφαλείας της πριγκίπισσας Στεφανί, αλλά παραιτήθηκε όταν οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on Sep 28, 2017 at 6:41am PDT

Η πριγκίπισσα Στεφανί είναι επίσης μητέρα του 25χρονου Λουίς Ντουκρέτ και της 24χρονης Πολίν Ντουκρέτ, με τον πρώην σύζυγό της Ντάνιελ Ντουκρέτ, με τον οποίο χώρισε το 1996.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ