Ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου -Επεσε από τριήρη στη θάλασσα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου -Επεσε από τριήρη στη θάλασσα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναπάντεχη κατάληξη είχε η επίσκεψη της Ευγενίας Μανωλίδου στην Τριήρη Ολυμπιάς. Αφού αποβιβάστηκε από το ιστορικό πλοίο, κατά την προσπάθεια της να προστατεύσει τους παρευρισκόμενους να μην υπερβούν τη ζώνη ασφαλείας στον προβλήτα, έπεσε η ίδια στη θάλασσα.

Αμέσως, κινητοποιήθηκαν τα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, τα οποία έβγαλαν από την θάλασσα την σύζυγο του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η τριήρης "Ολυμπιάς", ένα ομοίωμα σε φυσικό μέγεθος των αρχαίων αθηναϊκών τριήρεων έχει συγκεντρώσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Είναι πανομοιότυπη με την αρχαία αθηναϊκή τριήρη του 5ου π.Χ. αιώνα — όπως εκείνες που ναυπηγήθηκαν μεταξύ του 650 και του 610 π.Χ στην Κόρινθο ή στη Σάμο — πιθανότατα σύμφωνα με τους ιστορικούς από τον Κορίνθιο ναυπηγό της εποχής Αμεινοκλή.

Ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου -Επεσε από τριήρη στη θάλασσα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ευγενία Μανωλίδου κάνει βόλτα με την τριήρη, και μάλιστα εμφανίστηκε ενθουσιασμένη σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter.

Ενδεικτικό του ενθουσιασμού της συζύγου του Άδωνι Γεωργιάδη είναι το γεγονός ότι... ανέκραξε - γραπτώς - «Νενικήκαμεν!».

Ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου -Επεσε από τριήρη στη θάλασσα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ατύχημα για την Ευγενία Μανωλίδου -Επεσε από τριήρη στη θάλασσα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ευγενία Μανωλίδου τριήρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ