120.000 ευρώ αποζημίωση ζητάει για το sex tape η Ελληνίδα τραγουδίστρια - iefimerida.gr

120.000 ευρώ αποζημίωση ζητάει για το sex tape η Ελληνίδα τραγουδίστρια

Κοντόσταυλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε φουλ επικοινωνιακή αντεπίθεση προχωράει η Ελληνοβρετανίδα Τουλίσα Κοντόσταυλος προκειμένου να βγει κερδισμένη από την υπόθεση του sex tape που κυκλοφόρησε ο πρώην συντροφός της. Όχι μόνο του έκανε μήνυση για δυσφήμιση, αλλά φρόντισε να βγει πρώτη φορά έξω με τα πεθερικά της για να δείξει ότι είναι κορίτσι από σπίτι.

Αν ποτέ βρεθείτε σε ανάγκη καλού δικηγόρου φροντίστε να συγκρατήσετε το όνομα του Λονδρέζικου γραφείου που έχει προσλάβει η Τουλίσα Κοντόσταυλος. Μέσα σε διάστημα μερικών μόνων ημερών την καθοδήγησαν (σωστά) να βγει και να παραδεχτεί ότι ήταν όντως αυτή στο sex tape.

Και μετά εξαπέλυσαν ένα τσουνάμι μηνύσεων απέναντι στον πρώην της που κυκλοφόρησε στο βίντεο και οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μέσο τολμάει να το έχει ακόμη διαθέσιμο.

Η τελική πινελιά γράφτηκε σήμερα Δευτέρα, με την Τουλίσα να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τους γονείς του αγαπημένου της Τζακ Ο'Κόνελ, στο Αιγυπτιακό εστιατόριο Little Bay στο Βόρειο Λονδίνο.

Με τον τρόπο αυτό και πάντα σύμφωνα με τους κανόνες του καλού μάρκετινγκ, έκλεισε η ίδια τον κύκλο που αφορούσε την περιπετειά της και «ανάγκασε» τα μίντια να αρχίσουν να ασχολούνται με κάτι καινούργιο, δηλαδή την ολόφρεσκη σχέση της που για πρώτη φορά (εμμέσως) παραδέχτηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ