Survivor 2: Το πρώτο ποστ του Ηλία Γκότση [εικόνες] - iefimerida.gr

Survivor 2: Το πρώτο ποστ του Ηλία Γκότση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Survivor 2018 αναδείχθηκε ο Ηλίας Γκότσης, στο μεγάλο τελικό του Survivor 2 που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Το κοινό ψήφισε δαγκωτό Ηλία Γκότση και έτσι η Κατερίνα Δαλάκα δεν κατάφερε να γίνει η πρώτη γυναίκα νικήτρια του Survivor.

Την επόμενη ημέρα, οι τέσσερις τελευταίοι παίκτες του Survivor 2 βρέθηκαν καλεσμένοι στην Ντορέττα κα στο Panorama Survivor όπου μίλησαν για την περίπετεία τους επί έξι μήνες στον Αγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, ο νικητής του Survivor 2, δεν είχε... επιστρέψει στα social media μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Το έκανε μόλις χθες, όταν έκανε και το πρώτο του Instagram ποστ, μετά το τέλος του Survivor 2.

Το σημαντικότερο κατόρθωμα στην ζωή είναι να μην τα παρατάς και να μάχεσαι μέχρι το τέλος.. Η ζωή μας μπορεί να είναι γεμάτη με «στίβους μάχης» αλλά όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, κάθε εμπόδιο γίνεται κι ευκολότερο. Νιώθω τυχερός γιατί σε αυτό το ταξίδι δεν είχα δίπλα μου μόνο την ομάδα μου αλλά είχα συνοδοιπόρους και όλους εσάς. Η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο μου έπαθλο?????? Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!!!! ΜΑ-ΧΗ-ΤΕΣ ???? #survivorgr #survivorgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴡʜʏ ʏᴏᴜ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ..▪️ (@ilias__gkotsis) στις

«Το σημαντικότερο κατόρθωμα στην ζωή είναι να μην τα παρατάς και να μάχεσαι μέχρι το τέλος… Η ζωή μας μπορεί να είναι γεμάτη με «στίβους μάχης» αλλά όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, κάθε εμπόδιο γίνεται κι ευκολότερο. Νιώθω τυχερός γιατί σε αυτό το ταξίδι δεν είχα δίπλα μου μόνο την ομάδα μου αλλά είχα συνοδοιπόρους και όλους εσάς. Η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο μου έπαθλο Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!!!! ΜΑ-ΧΗ-ΤΕΣ!», έγραψε ο Ηλίας Γκότσης.

Ο Ηλίας Γκότσης, επίσης, με ένα insta story απάντησε και στον νικητή του τουρκικού Survivor που τον συνεχάρη για τη νίκη του στο Survivor 2.

Survivor 2: Το πρώτο ποστ του Ηλία Γκότση [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλίας Γκότσης Survivor 2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ