Γιατί όλοι ασχολούνται με την κρεβατοκάμαρα του γιου του Τζέιμι Ολιβερ [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί όλοι ασχολούνται με την κρεβατοκάμαρα του γιου του Τζέιμι Ολιβερ [εικόνες & βίντεο]

Ο 7χρονος γιος του Τζέιμι Όλιβερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα θα τον ζηλέψουν όλα τα παιδιά του κόσμου. Ο γιος του διάσημου σεφ, Τζέιμι Όλιβερ έχει την ωραιότερη παιδική κρεβατοκάμαρα που έχουμε δει ποτέ.

Η περήφανη μαμά, Τζουλς, έδωσε στους οπαδούς της στο Instagram μια ματιά από το εσωτερικό της κρεβατοκάμαρας του επτάχρονου γιου της, Μπάντι, την ώρα που κάνει πρόβα τα τραγούδια του σχολείου και είναι το όνειρο κάθε παιδιού.

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Jul 5, 2018 at 1:48pm PDT

Το ευρύχωρο δωμάτιο είναι επιπλωμένο με ένα κρεβάτι σε στυλ δεντρόσπιτου, το οποίο κοστίζει περίπου 2.500 ευρώ. Το ξύλινο κρεβάτι μοιάζει με δεντρόσπιτο και έχει μάλιστα σκάλες που οδηγούν στο κρεβάτι, το οποίο είναι διακοσμημένο με μάσκες υπερηρώων και φωτάκια.

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Dec 31, 2017 at 9:57am PST

Κάτω από το κρεβάτι υπάρχει μια επιλογή από παιχνίδια του Μπάντι, ενώ έχει επίσης και μια σκηνή ινδιάνου στη γωνία. Το δωμάτιο έχει ξύλινο δάπεδο με ένα ζεστό χαλί με μοτίβα που τράβηξε τα βλέμματα των θαυμαστών της, ρωτώντας την από πού είναι. «Το όμορφο δωμάτιο που έχει» σχολίασε κάποιος στην ανάρτηση, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πως στο καλό είναι τόσο τακτοποιημένο το δωμάτιό του;»

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Nov 30, 2017 at 12:42pm PST

Ο διάσημος σεφ και η σύζυγός του ανακαίνισαν την κρεβατοκάμαρα του γιου τους το 2017, μεταφέροντάς τον από ένα μικρό κρεβάτι στο καταπληκτικό δεντρόσπιτο που έχει τώρα. Το ζευγάρι ζει σε ένα σπίτι στο Χάμπστεντ με τα πέντε παιδιά και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από το σπίτι τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας στους θαυμαστές τους μια ματιά στην πολυτελή επίπλωση και τις ιδιόμορφες πινελιές στη διακόσμηση.

Και δεν είναι μόνο το κρεβάτι του Μπάντι που έχει λάβει σχόλια ζήλιας από τους οπαδούς τους, αλλά και εκείνο του Τζέιμι και της Τζουλς. Η γυναίκα του διάσημου σεφ μοιράστηκε μια φωτογραφία του 7χρονου γιου της την ώρα που χαλάρωνε στο κρεβάτι τους τον Δεκέμβριο, προσθέτοντας τη λεζάντα: «Τα σχολεία τελείωσαν, πόσες φορές πρέπει να τους ζητήσω να βγάζουν τα παπούτσια τους μέσα στις γιορτές;». Κι ενώ ο Μπάντι φαινόταν εξαιρετικά χαριτωμένος, αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρουν των οπαδών της ήταν το τεράστιο γκρι και χρυσό κρεβάτι τους!

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on Dec 15, 2017 at 7:26am PST


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ