Smak: Τέσσερις φίλοι από τη Δράμα απογειώνουν το πεϊνιρλί στη Ρόμβης -Με τραγανή, ελαφριά ζύμη - iefimerida.gr

Smak: Τέσσερις φίλοι από τη Δράμα απογειώνουν το πεϊνιρλί στη Ρόμβης -Με τραγανή, ελαφριά ζύμη

Το πεϊνιρλί του Smak. Φωτογραφία: Facebook/Smak
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σάντυ Νικολαΐδου, η Μαρία Καϊτζόγλου, ο αδερφός της Μηνάς και ο Άκης Χαρετίδης βρίσκονται πίσω από το Smak (στα σουηδικά σημαίνει «γεύση») που εδώ και μερικούς μήνες έχει δώσει άλλη διάσταση την έννοια του πεϊνιρλί.

Θα το βρείτε στην πολυσύχναστη Ρόμβης και πραγματικά αξίζει να κάνετε μια στάση για να δοκιμάστε ένα πεϊνιρλί που δεν μοιάζει με όσα είχατε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Ο Μηνάς δούλευε στα χρηματοοικονομικά, η Μαίρη είναι μαθηματικός, ο Άκης βιολόγος και η Σάντυ νηπιαγωγός, όμως η αγάπη του Μηνά για τη ζύμη τούς έπεισε να προχωρήσουν και στον χώρο της εστίασης, δημιουργώντας ένα διαφορετικό street food.

Τα κορίτσια δουλεύουν παράλληλα στην εκπαίδευση και τα αγόρια έχουν αφοσιωθεί στο μαγαζί, και είναι πάντα εκεί με το χαμόγελο για να σας ετοιμάσουν το πεϊνιρλί που εσείς θα επιλέξετε.

«Ήταν μια ιδέα του αδερφού του Μηνά, που ασχολούνταν χρόνια με τη ζύμη. Αρχικά ερασιτεχνικά, ώσπου άρχισε να εξοπλίζει το σπίτι με διάφορα εργαλεία. Μετά από πολλούς πειραματισμούς, κατάφερε να πετύχει την αρωματική ζύμη...

Διαβάστε για το απίθανο πεϊνιρλί στη Ρόμβης και δείτε εικόνες στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ smak πεϊνιρλί ρομβης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ