«Αλήτη, φονιά, πες μου γιατί σκότωσες το παιδί», φώναζε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη στον Σοροπίδη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αλήτη, φονιά, πες μου γιατί σκότωσες το παιδί», φώναζε ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη στον Σοροπίδη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιμένει ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη ότι υπάρχουν και άλλοι συνεργοί που κρύβονται πίσω από τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο Μανώλη Σοροπίδη.

Η δίκη για τη δολοφονία της άτυχης Εφοριακού μέσα στο νεκροταφείο τον περασμένο Νοέμβριο, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, συνεχίζεται σήμερα στο Πρωτοδικείο και από πολύ νωρίς στο χώρο είχε προσέλθει ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη και αναμένεται και η υπόλοιπη οικογένεία της.

Λίγο μετά τις εννιά το πρωί μεταφέρθηκε στα δικαστήρια και ο Σοροπίδης, με τον πατέρα της Δώρας Ζέμπερη να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να ξεσπά για μια ακόμη φορά λέγοντάς του «πες μου ποιος σε έβαλε να σκοτώσεις το παιδί. Αλήτη, φονιά».

Νωρίτερα, ο πατέρας της άτυχης Εφοριακού, μιλώντας στην κάμερα είχε πει: «Θέλω να παρακαλέσω τους δικαστές τους ανακριτές, τους κυρίους εισαγγελείς να ξεπεράσουν τον Σοροπίδη και να ψάξουν πίσω από αυτόν, για το ποιοι πλήρωσαν και σκότωσαν το κορίτσι. Υπάρχει πολύ βρωμιά. Μήπως ναι μπορέσουν να ξεπλύνουν αυτή τη βρωμιά μαι μαζί και το αίμα του παιδιού μου μήπως ξεπλύνει αυτή τη βρωμιά και μπορέσει η κοινωνία να ανασάνει. Επίσης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ελληνική αστυνομία για τη συμπεριφορά της πρώην γυναίκας μου, για τον τρόπο που φέρθηκε στους αστυνομικούς. Αυτοί οι αστυνομικοί, έπιασαν το δολοφόνο που θέλουμε εμείς να λυντσάρουμε σήμερα και από αυτούς θέλουμε να πιάσουν και τους υπόλοιπους που είναι μπλεγμένοι με την υπόθεση του παιδιού. Επίσης θέλω να πω και κάτι άλλο γιατί έχω φάει πολύ λάσπη. Για αυτά που λέει η πρώην γυναίκα μου, ποτέ δεν έχω μπει σε καζίνο, όχι να παίξω, δεν έχω μπει μέσα και ποτέ δεν έχω παίξει χρηματιστήριο να χάσω μια μετοχή. Όλα τα λεφτά τα έβαζα πάνω στα παιδιά και την οικογένεια».

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκρατήσουν τον Κώστα Ζέμπερη.
«Αλήτη, φέρε πίσω το παιδί μου», φώναζε.
Οργή στη θέα του δολοφόνου της 32χρονης Εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.
Ο Μανώλης Σοροπίδης μεταφέρθηκε το πρωί στο Πρωτοδικείο για να συνεχιστεί η δίκη του.
Οι γονείς της Δώρας Ζέμπερη ζητούν την αλήθεια...
Ζητούν από τον δολοφόνο να αποκαλύψει, αν υπήρχε άλλος συνεργός στη δολοφονία του παιδιού τους.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ