Απίθανη γκάφα από το Λιμενικό στο Twitter: Ανήρτησαν προπαγανδιστική ατάκα του Κουρουμπλή στον επίσημο λογαριασμό [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίθανη γκάφα από το Λιμενικό στο Twitter: Ανήρτησαν προπαγανδιστική ατάκα του Κουρουμπλή στον επίσημο λογαριασμό [εικόνα]

Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο διαχειριστής του λογαριασμού του Λιμενικού Σώματος στο Twitter.

«Μετά το μνημόνιο θα φανεί το πραγματικό προφίλ αυτής της κυβέρνησης και αυτό», έγραψε σε ένα ανολοκλήρωτο tweet του και προκάλεσε -δικαίως - την οργή των χρηστών, οι οποίοι τόνισαν πως δεν πρόκειται για προσωπικό λογαριασμό αλλά για κρατική υπηρεσία.

Πιθανώς ο διαχειριστής του λογαριασμού μπέρδεψε τους λογαριασμούς καθώς η ατάκα που έγραψε προέρχονταν από συνέντευξη του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την διάρκεια συνέντευξής του στον ΣΚΑΪ.

Απίθανη γκάφα από το Λιμενικό στο Twitter: Ανήρτησαν προπαγανδιστική ατάκα του Κουρουμπλή στον επίσημο λογαριασμό  [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Δηκτικό σχόλιο από τον Βασίλη Κικίλια

Την αντίδραση του Βασίλη Κικίλια προκάλεσε η γκάφα του διαχειριστή των social media του Λιμενικού Σώματος, να αναρτήσει ένα προπαγανδιστικό tweet υπέρ της κυβέρνησης.

«Παρακαλούνται οι αφισοκολλητές του ΣΥΡΙΖΑ να μην μετατρέπουν σε εργαλεία προπαγάνδας θεσμούς και σώματα ασφαλείας», έγραψε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Twitter.

Οι διευκρινίσεις Κουρουμπλή

Αργά το βράδυ της Δευτέρα, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Ο υπ. Ναυτιλίας υποστηρίζει ότι η «γκάφα» οφείλεται σε «αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος».

Διαβάστε τις διευκρινίσεις Κουρουμπλή:

«Με αφορμή τη λανθασμένη δημοσίευση του τίτλου από δελτίο τύπου του ΥΝΑΝΠ Π.Κουρουμπλή για τη συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, δημοσίευση η οποία έγινε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος, το γραφείο του Υπουργού διευκρινίζει ότι:

1. Η συγκεκριμένη δημοσίευση οφείλεται σε αστοχία της αυτόματης διασύνδεσης των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Υπουργείου με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του Λιμενικού Σώματος. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το κείμενο που δημοσιεύτηκε ήταν μισό.

2. Αποτελεί πάγια τακτική του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή να μην αναμιγνύει το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή στις πολιτικές του αντιπαραθέσεις».

«Ντροπή!» -Οργή στα social media


Ορισμένες από τις απαντήσεις χρηστών στο «τιτίβισμα» του Λιμενικού:

  • Ντροπή! Δεν είναι προσωπικός λογαριασμός. Πείτε το στο υπουργό σας γιατί εσείς εντολές εκτελείτε, αν και κανονικά θα έπρεπε να αρνηθείτε.
  • Οι λογαριασμοί κρατικών υπηρεσιών δεν είναι για κομματική εκμετάλλευση
  • Ότι ήθελες να πεις από δικό σου, άλλο λογαριασμό
  • Ντροπή σας άθλιοι που κάνετε κομματική προπαγάνδα....
  • Ντροπή σας! Είναι δυνατόν να χρησιμοποιούν το Λιμενικό Σώμα για κυβερνητική προπαγάνδα? Άντε εκλογές γρήγορα κ δρόμο!
  • Απαράδεκτο
  • Ο Καρανίκας το έγραψε?
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιμενικό σώμα Twitter κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ