ΠΑΟΚ έτοιμος για Βασιλεία, νίκη 2-1 επί της Ντε Γκράαφσαπ σε φιλικό - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ έτοιμος για Βασιλεία, νίκη 2-1 επί της Ντε Γκράαφσαπ σε φιλικό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικό δείγμα από τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντε Γκράαφσαπ, στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι πριν αντιμετωπίσει τη Βασιλεία, κερδίζοντας την ολλανδική ομάδα με 2-1 και έχοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

Οι Λέο Μάτος και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τα γκολ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έχασαν πέναλτι οι Ολλανδοί λίγο πριν το τέλος. O ΠΑΟΚ αντεπεξήλθε στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες καθώς και την κούραση αφού ήταν το τελευταίο φιλικό ματς με την ομάδα να επιστρέφει την Δευτέρα το βράδυ στην συμπρωτεύουσα.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (43' Μιχόγεβιτς), Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (59' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς.

Ντε Γκράαφσαπ (Χενκ Ντε Γιονκ): Ελ Ντε Μαντί, Φαν Ντε Πάβερτ, Λ. Νιούπορτ, Τόμασεντ, Μιέχεμ, Αμπένα, Φετ, Σεράρενς, Σ. Νιούπορτ, Χαμνταουί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ βασιλεία φιλικό Ντε Γκράαφσαπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ