Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει τι πιστεύει για την απιστία, τη ζήλια και τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της - iefimerida.gr

Η Ρούλα Ρέβη αποκαλύπτει τι πιστεύει για την απιστία, τη ζήλια και τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διακοπές στην Κύθνο κάνει η Ρούλα Ρέβη με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα και τα δύο τους παιδιά.

Η καταξιωμένη φωτογράφος και λάτρης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναρτά φωτογραφίες από τις διακοπές τους και δείχνει μαγεμένη από το κυκλαδίτικο νησί.

A post shared by rrevi (@rrevi) on Jul 7, 2018 at 11:03pm PDT

Μέσα από την νέα εφαρμογή του Instagram που επιτρέπει στους ακόλουθους κάποιου να του κάνουν ερωτήσεις, μάθαμε πολλά πράγματα για τη σχέση της φωτογράφου με τον ηθοποιό. Όπως για τον αν τον ζηλεύει, πώς της φαίνεται η διαφορά ηλικίας που έχουν (η Ρούλα Ρέβη είναι 8 χρόνια μεγαλύτερή του) αλλά και το αν θα συγχωρούσε την απιστία.



Σε ερώτηση θαυμαστή της για τη διαφορά ηλικίας, η φωτογράφος απαντά πως «Σε 10 χρόνια θα είναι γέρος κι εσύ μπουμπούκι» ενώ ερωτηθείσα για το αν θα συγχωρούσε την απιστία, δηλώνει πως «μάλλον ναι». Όσο για τον αν τον ζηλεύει, η Ρούλα Ρέβη απαντά πως τον εμπιστεύεται και πως είναι η μεγαλύτερή του θαυμάστρια.







Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ