Ξυδάκης για κυβερνητική πλειοψηφία: Τώρα υπάρχει εταίρος, αλλά όλα μπορεί να συμβούν - iefimerida.gr

Ξυδάκης για κυβερνητική πλειοψηφία: Τώρα υπάρχει εταίρος, αλλά όλα μπορεί να συμβούν

«Παράθυρο» ακόμα και για ανασύνθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας / Φωτογραφία: Intimenews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Παράθυρο» ακόμα και για ανασύνθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή, άφησε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης, χαρακτηρίζονας κρας τεστ την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Μιλώντας χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του kontra και απαντώντας στο ερώτημα αν ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά την 20ηΑυγούστου οπότε και λήγει η δανειακή σύμβαση απάντησε: « η συμμαχία με τους ΑΝΕΛ είχε ένα τακτικό χαρακτήρα , μια συμφωνία πάνω σε μια βάση αντιμνημονιακή. Το μνημόνιο τέλειωσε».

Στο σημείο αυτό, ερωτηθείς αν αυτό σημαίνει ότι οδηγούμαστε σε πρόωρες κάλπες είπε με νόημα: «δεν νομίζω, μπορεί να συνεχιστεί διαφορετικά η κατάσταση», για να προσθέσει αμέσως μετά –όταν ρωτήθηκε αν αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ανασύνθεση της πλειοψηφίας από την παρούσα Βουλή- ότι... «όλα μπορεί να συμβούν».!

Εν συνεχεία, ξεκαθάρισε πως «αυτή τη στιγμή υπάρχει εταίρος,προχωράμε, υπάρχει κυβέρνηση,υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία» τονίζοντας, ωστόσο, ότι «το κρας τεστ θα είναι στην κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών,και εκεί έχω την πεποίθηση ότι θα υποστηριχθεί από άλλη πλειοψηφία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ