Στη Monaco Telecom περνά η ΜΤΝ Κύπρου- Εναντι 260 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Στη Monaco Telecom περνά η ΜΤΝ Κύπρου- Εναντι 260 εκατ. ευρώ

Η ΜΤΝ Κύπρου/Φωτογραφία:Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H ΜΤΝ και η Monaco Telecom έχουν συμφωνήσει στην απόκτηση του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της ΜΤΝ Κύπρου από τη Monaco Telecom.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2018. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το κόστος της συναλλαγής ανέρχεται γύρω στα 260 εκατ. ευρώ. Η Monaco θα μπορεί να χρησιμοποιεί το brand της ΜΤΝ στην Κύπρο για περίοδο τριών ετών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι από σήμερα η ΜΤΝ Κύπρου «βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας μιας νέας, δυναμικής ευρωπαϊκής οικογένειας εταιρειών στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών».

H MTN Κύπρου θεωρείται παράγοντας-κλειδί για τη στρατηγική της Monaco Telecom να αποκτήσει παρουσία στην περιοχή της Μεσογείου. Η κυπριακή εταιρεία επιλέχθηκε προσεκτικά λόγω των δυνατοτήτων και των προοπτικών της, μετά από μακρά περίοδο αναζήτησης.

Η ΜΤΝ Κύπρου, προσθέτει η ανακοίνωση, «είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος πάροχος στη χώρα, σημειώνοντας κατά τα προηγούμενα χρόνια μια αύξηση άνω του 20% στο πελατολόγιό της και με κύκλο εργασιών για το 2017 ύψους 123 εκατ. ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ MTN Κύπρου monaco telecom εξαγορά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ