Πυρετός προετοιμασιών για τον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα -Το bachelor και... η έκπληξη - iefimerida.gr

Πυρετός προετοιμασιών για τον γάμο Τανιμανίδη-Μπόμπα -Το bachelor και... η έκπληξη

Τανιμανίδης-Μπόμπα/Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον «πυρετό» των προετοιμασιών για τον γάμο τους, ο οποίος θα γίνει τον Σεπτέμβριο, βρίσκονται ο Σάκης Τανιμανίδης και η αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα.

Οι δυο τους, μετά το τέλος του Survivor 2, επέστρεψαν από τον Άγιο Δομίνικο, και ασχολούνται όπως είναι φυσικό με τις προετοιμασίες του γάμου τους, για να γίνει έτσι ακριβώς όπως τον έχουν ονειρευτεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, ήδη οι φίλοι του ζευγαριού έχουν αναλάβει να διοργανώσουν τη βραδιά του bachelor party στη Σίφνο, τον τόπο καταγωγής της κουμπάρας τους, Μαρίνας Βερνίκου.

«Αυτό το batchelor δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο! Θα είναι ένα μεγάλο πάρτι , γεμάτο συγκίνηση», αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού στην εφημερίδα, και προσθέτει: «Οι φίλοι τους, ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Χριστίνα Μπόμπα θα φορέσει νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ το κοστούμι του Σάκη θα ράψει ο Τάκης Γιαννέτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ