Η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε στο instagram -Ενεργοποιήθηκε ξανά ο λογαριασμός της [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε στο instagram -Ενεργοποιήθηκε ξανά ο λογαριασμός της [εικόνα]

Μαίρη Συνατσάκη/Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα τελευταία χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη έχει δημιουργήσει έναν πολύ... δυνατό λογαριασμό στο instagram, που αποτελείται από χιλιάδες followers, ενώ μέσα από αυτόν διαφήμιζε προϊόντα, επικοινωνούσε με τους φαν της, αλλά και μοιραζόταν όμορφες εικόνες από την καθημερινότητά της.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, ο προσωπικός της λογαριασμός «κατέβηκε», για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Η αγαπημένη σε όλους «mairiboo», έσπευσε μέσω ενός βίντεο από άλλη σελίδα που διαχειρίζεται, να γνωστοποιήσει στους ακολούθους της, πως δεν ξέρει τι έχει προκύψει και γιατί συνέβη αυτό, ενώ προσπαθεί να επαναφέρει τον λογαριασμό της σε λειτουργία.

«Θέλω να σας πω, να μην ακούτε όσα λένε εκεί έξω και δεύτερον, προσπαθώ να βρω μία άκρη με όλο αυτό που έχει γίνει με το instagram και αυτόν τον τσαμπουκά που δεν ξέρω για ποιο λόγο έχει γίνει, αλλά προσπαθώ να κάνω όλες τις διαδικασίες για να επιστρέψω σύντομα», είχε αναφέρει χαρακτησριστικά.

Σήμερα, η Μαίρη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό, ο οποίος τέθηκε ξανά σε λειτουργία, φορώντας το μαγιό της και ποζάροντας χαμογελαστή.

«Γιειιιιιιι επιτέλους! Τα καταφέραμε! Γύρισα!!! Μου λείψατε ρε άτιμα...», έγραφε η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις 15 Ιούλ, 2018 στις 7:45 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαίρη συναντσάκη λογαριασμός instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ