Το glass skin μακιγιάζ των μοντέλων στον Giambattista Valli είναι αυτό που ονειρευόμαστε για μια φυσική εμφάνιση - iefimerida.gr

Το glass skin μακιγιάζ των μοντέλων στον Giambattista Valli είναι αυτό που ονειρευόμαστε για μια φυσική εμφάνιση

Μοντέλο σε πασαρέλα /Φωτογραφία: Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν μιλάμε για ρομαντισμό, μιλάμε για τα φουσκωτά gowns του οίκου Giambattista Valli σε layers από τούλι και haute couture συλλογές, εμπνευσμένες από το floral.

Ο Ιταλός σχεδιαστής, που λατρεύουν οι Blake Lively, Kendall Jenner και η Lupita Nyong'o, εκτός από εντυπωσιακά φορέματα εξυμνεί την λεπτή, θηλυκή ομορφιά, μέσα από φρέσκα πρόσωπα και φιλιά από κατακόκκινα χείλη πάνω στο runway. Αυτή τη σεζόν, η γυναίκα για το φθινόπωρο του 2018 είναι πιο edgy με μια αίσθηση ασέβειας.

«Είναι αυτό που θα αποκαλούσα η νεότητα του σήμερα- ισχυρή, ενδυναμωμένη. Είναι ισχυρή, είναι σκληρή και είναι αληθινή», εξηγεί η make up artist Val Garland στα παρασκήνια. «Σημασία έχε, να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου». Όλα αυτά διαφαίνονται μέσα από το glass skin μακιγιάζ των μοντέλων που μαγνήτισε.

Δείτε τι είναι το glass skin μακιγιάζ που είχαν τα μοντέλα στον Giambattista Valli στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GIAMBATTISTA VALLI μακιγιάζ GLASS SKIN φθινόπωρο 2018
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ