Εκπληξη το νέο επιχειρηματικό βήμα της Οπρα Γουίνφρεϊ -Η εταιρεία με έσοδα 170 εκατ. δολάρια τον χρόνο [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκπληξη το νέο επιχειρηματικό βήμα της Οπρα Γουίνφρεϊ -Η εταιρεία με έσοδα 170 εκατ. δολάρια τον χρόνο [εικόνες]

Η δισεκατομμυριούχος Όπρα Γουίνφρεϊ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια αλυσίδα εστιατορίων με υγιεινό φαγητό επένδυσε μέρος της περιουσίας της η δισεκατομμυριούχος Όπρα Γουίνφρεϊ, που προσπαθεί να δείξει στους Αμερικανούς ότι υπάρχουν και υγιεινές εναλλακτικές.

Η Γουίνφρεϊ αποφάσισε να ρίξει χρήματα στην εταιρεία «True Food Kitchen» με την επένδυσή της να βοηθά στην επέκταση της αλυσίδας σε όλες τις ΗΠΑ. Η εταιρεία σχεδιάζει να διπλασιάσει τον αριθμό των καταστημάτων της σε περίπου 46 τα επόμενα τρία χρόνια με έμφαση στην Ανατολική Ακτή, συμπεριλαμβανομένων της Νέας Υόρκης, του Νιου Τζέρσεϊ και της Βόρειας Καρολίνας.

A post shared by True Food Kitchen (@true_food_kitchen) on Jul 10, 2018 at 9:18am PDT

«Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς ως εταιρεία που την έχουμε» δήλωσε σε συνέντευξη η Κριστίν Μπαρόν, διευθύνων σύμβουλος της True Food Kitchen. Η Γουίνφρεϊ θα συμμετέχει επίσης στο διοικητικό συμβούλιο και θα βοηθήσει στην εταιρική στρατηγική, πρόσθεσε. Η εταιρεία αρνήθηκε να πει το ποσό που επένδυσε η Γουίνφρεϊ, λέγοντας μόνο πως ήταν σημαντικό.

A post shared by True Food Kitchen (@true_food_kitchen) on Jul 9, 2018 at 9:26am PDT

Στο παρελθόν, η Γουίνφρεϊ, χρησιμοποίησε το όνομά της για να ενισχύσει εταιρείες όπως την Weight Watchers International Inc. Η εταιρεία διατροφής ήταν ένα χείλος πριν την καταστροφή όταν αποφάσισε να επενδύσει η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια. Τα tweets και οι δηλώσεις της σχετικά με την απώλεια βάρους που είχε η ίδια ακολουθώντας το πρόγραμμα διατροφής της, έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές της εταιρείας στα ύψη, προσθέτοντας πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια στην καθαρή αξία της.

«Εντυπωσιασμένη»
«Μου αρέσει να φέρνω κοντά τους ανθρώπους γύρω από ένα καλό γεύμα» ανέφερε η Γουίνφρεϊ σε δήλωσή της την Τετάρτη. «Όταν έφαγα για πρώτη φορά στην True Food Kitchen, εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από το πάθος της ομάδας για υγιεινή διατροφή και φυσικά, από το νόστιμο φαγητό, που κατάλαβα πως θα ήθελα να ήμουν μέρος του μέλλοντος της εταιρείας».

A post shared by True Food Kitchen (@true_food_kitchen) on Jul 8, 2018 at 5:28am PDT

Δεν υπάρχουν καταψύκτες ή ψυγεία στα εστιατόρια και το μενού αλλάζει 4 φορές το χρόνο. Τα έσοδα της True Food Kitchen θα είναι περίπου 170 εκατομμύρια δολάρια φέτος, ενώ οι μέσες πωλήσεις των καταστημάτων υπερβαίνουν τα 7,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, δήλωσε η Μπαρόν.

A post shared by True Food Kitchen (@true_food_kitchen) on Jun 27, 2018 at 4:48pm PDT

Το True Food, που ιδρύθηκε το 2008, διαθέτει 23 εστιατόρια σε 10 πολιτείες. Στο μενού περιλαμβάνονται πιάτα όπως τοστ με σπαράγγια, pad Thai και χορτοφαγικά μπιφτέκια. Προκειμένου μάλιστα, να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των Αμερικανών, η εταιρεία έχει επιλογές για vegan, χορτοφάγους και πιάτα χωρίς γλουτένη.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ