Λαχτάρα για Παύλο και Μαρί Σαντάλ -Επαθε αλλεργικό σοκ ο γιος τους, δεν μπορούσε να αναπνεύσει - iefimerida.gr

Λαχτάρα για Παύλο και Μαρί Σαντάλ -Επαθε αλλεργικό σοκ ο γιος τους, δεν μπορούσε να αναπνεύσει

«Η αναφυλαξία και ο γιος μου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία μεγάλη περιπέτεια πέρασε η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ όταν ο μικρός τους Οδυσσέας κινδύνεψε από αλλεργικό σοκ.

Ολα ξεκίνησαν όταν μετά από το δείπνο της οικογένειας με σούσι, το μικρό παιδί άρχισε να πρήζεται, να κλείνει ο λαιμός του και να μην μπορεί να αναπνεύσει. Οι γονείς μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο του χορηγήθηκε αμέσως ειδική αγωγή, τα συμπτώματα υποχώρησαν και το παιδί σώθηκε, πραγματικά την τελευταία στιγμή. Τελικά ομικρός Οδυσσέας ήταν αλλεργικός σε κάποιο συστατικό που περιείχε το σούσι.

Μετά το τέλος της περιπέτειας η Μαρί Σαντάλ μοιράστηκε την περιπέτεια της οικογένειάς της στο blog της σημειώνοντας «Κάτι τρομακτικό συνέβη προχθές τη νύχτα έγραψε η Marie Chantal και θέλω το μοιραστώ μαζί σας». «Η αναφυλαξία και ο γιος μου».

Λαχτάρα για Παύλο και Μαρί Σαντάλ -Επαθε αλλεργικό σοκ ο γιος τους, δεν μπορούσε να αναπνεύσει  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ