Ο Τραμπ τα έκανε πάλι σαλάτα: Το tweet που παρουσίασε τη Σκωτία ως ανεξάρτητο κράτος [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τραμπ τα έκανε πάλι σαλάτα: Το tweet που παρουσίασε τη Σκωτία ως ανεξάρτητο κράτος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη μια γκάφα πίσω από την άλλη κάνει ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήρθε στην Ευρώπη για να ανακατέψει τους πάντες και τα πάντα.

Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωνε την επίσκεψή του στο Λονδίνο και αναχωρούσε για την Σκωτία, ο Λευκός Οίκος τουίταρε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος αναχώρησε από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήπιαν τσάι με τη βασίλισσα, πριν αναχωρήσουν από το Ηνωμένο Βασίλειο», έγραφε το tweet, το οποίο λίγο αργότερα διεγράφη.

Το Tweet που διεγράφη

Φυσικά, ακολούθησε θάλασσα σχολίων από μέλη του Twitter που επεσήμαιναν στον Αμερικανό Πρόεδορ ότι η Σκωτία είναι τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου από το 1707. Κάποιοι από αυτούς χαρακτήριζαν τους συνεργάτες του Τραπ, «ηλίθιους». Κάποιο άλλοι συνέστησαν στον Λευκό Οίκο να επενδύσει σε... κάποια εγκυκλοπαίδεια για να τους ανοίξουν τα μάτια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ στην επίσκεψή του στο Λονδίνο, αφού συνάντησε την Τερέζα Μέι και συνέχισε τις γνωστές αγένειές του παρεμβαίνοντας στην πολιτική της Μεγάλης Βρετανίας, συναντήθηκε με την βασίλισσα, σε ένα τετ α τετ όπου τα έκανε σαλάτα με το πρωτόκολλο και εν συνεχεία αναχώρησε για τη Σκωτία, προκειμένου να μείνει δυο ημέρες στο θέρετρο που έχει εκεί και να παίξει γκολφ.

Είχε προλάβει να εκνευρίσει για πολλούς λόγους τους Βρετανούς, μεταξύ άλλων γιατί, ενώ περίμενε την Τερέζα Μέι, στρογγυλοκάθισε και φωτογραφήθηκε στην πολυθρόνα του Τσώρτσιλ.

Ο Τραμπ στην πολυθρόνα του Τσόρτσιλ

Πάντως, οι διαδηλωτές, δεν άφησαν τον Αμερικανό Πρόεδρο ήσυχο ούτε στη Σκωτία.

Μάλιστα, πέρα από τις μεγάλες διαδηλώσεις στο Λονδίνο και στο Εδιμβούργο,το Σάββατο, κάποιοι διαδηλωτές πλησίασαν στο θέρετρο του Τραμπ το οποίο βρισκόταν υπό αστυνομικό κλοιό.
Οι διαδηλωτές αποκαλούσαν τον Τραμπ, ο οποίος έπαιζε γκολφ με τον γιο του Ερικ, «ρατσιστή» και του φώναζαν να πάει σπίτι του.
Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Τραπ φάνηκε να λέει κάτι για τους διαδηλωτές και να χαμογελάει...

Ο Τραμπ κοιτούσε προς τους διαδηλωτές και χαμογελούσε
Επαιξε γκολφ σε κλοιό... διαδηλωτών
Απτόητος, αφού τα έκανε σαλάτα, χαλαρώνει στη Σκωτία
Αγνωστο το τι ψέλλισε στους διαδηλωτές...
«Χαμηλού IQ, ρατσιστής και σεξιστής». Οι διαδηλωτές στόλισαν τον Τραμπ
Το βράδυ της Παρασκευής, μετά τη συνάντηση με την βασίλισσα, Ντόναλντ Τραμπ και Μελάνια Τραμπ έφυγαν για Σκωτία.

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Λευκός Οίκος γκολφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ