Αγγελάκι της VS αποστομώνει όσους την κατέκριναν γιατί έχει κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγγελάκι της VS αποστομώνει όσους την κατέκριναν γιατί έχει κοιλιά μετά την εγκυμοσύνη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σούπερ μόντελ Κάντις Σουάνπολ, γέννησε το δεύτερο παιδί της μόλις πριν από 3 εβδομάδες και μια φωτογραφία της με μαγιό έγινε αντικείμενο σχολιασμού.

Τα σχόλια τα οποία δέχτηκε ήταν μάλλον επικριτικά για το γεγονός ότι τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της δεν έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και η Σουάνπολ δεν τα άφησε αναπάντητα.

Το αγγελάκι της Victoria Secret απάντησε με ένα Instagram Story και έκλεισε τα στόματα όσων την επέκριναν:

A post shared by Candice Swanepoel (@candiceswanarmy) on Jul 11, 2018 at 5:57am PDT

«Αυτή είμαι εγώ 12 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου μου. Αν έχετε κάτι άσχημο να πείτε γι’ αυτό, κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας... Η κοινωνία μπορεί να είναι τόσο σκληρή.

Τα πρότυπα ομορφιάς είναι μερικές φορές αδύνατα για τις γυναίκες τη σημερινή ημέρα».

Και συνέχισε με μια θετική σημείωση: «Δεν ντρέπομαι να δείξω το σώμα μου μετά τον τοκετό. Είμαι πραγματικά υπερήφανη... Κουβαλούσα το γιο μου για 9 μήνες εκεί μέσα. Νομίζω πως έχω κερδίσει το δικαίωμα να έχω μια μικρή κοιλιά. Είναι επειδή είμαι μοντέλο;

Λοιπόν, είμαστε κι εμείς κανονικοί άνθρωποι, οπότε επιτρέψτε μου να απολαύσω την παραλία με ηρεμία, σας παρακαλώ».

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on Jun 19, 2018 at 2:41pm PDT

Ανεβάζοντας άλλη μία φωτογραφία της ενώ ήταν έγκυος στο δεύτερο γιο της, η Σουάνπολ πρόσθεσε: «Δεν χρειάζεται να κρύβω το στομάχι μου μόνο και μόνο επειδή οι άνθρωποι έχουν μη ρεαλιστικά πρότυπα γυναικών. Δημιουργούμε ζωή... εσείς τι μπορείτε να κάνετε; Όλες οι γυναίκες είναι ενωμένες επάνω σε αυτό το θέμα. Να είστε καλοί ο ένας με τον άλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ