Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα της Δαλάκα, μετά την ήττα της από τον Ηλία [εικόνα] - iefimerida.gr

Survivor 2: Το πρώτο μήνυμα της Δαλάκα, μετά την ήττα της από τον Ηλία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Δαλάκα ηττήθηκε από τον Ηλία Γκότση στον τελικό του Survivor 2 και έχασε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Δαλάκα, έστειλε το δικό της μήνυμα μετά την ήττα της:

Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ενιωσα απο κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες , θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου για την στήριξη και την αγαπη που μου δώσατε σας αγαπω .Αυτο το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ενα μεγάλο χαμόγελο , να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρα σας τίποτα δεν ειναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολυ ❤️? #survivor2018#loveyouall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ένιωσα από κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε σας αγαπώ. Αυτό το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο, να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρα σας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολύ #survivor2018#loveyouall».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Δαλάκα Survivor 2
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ