Οι Σκοπιανοί σπεύδουν στις παραλίες αντί για την φιέστα του Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι Σκοπιανοί σπεύδουν στις παραλίες αντί για την φιέστα του Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ [εικόνες]

Μικρή είναι η προσέλευση στο «πάρτι» του Ζάεφ για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για ένταξη στο ΝΑΤΟ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα είναι έτοιμα για την αποψινή φιέστα που οργανώνει ο Ζόραν Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ για την πρόσκληση του ΝΑΤΟ για έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Η σκηνή που έχει στηθεί κοντά στο κτίριο της κυβέρνησης για το πάρτι

Σε ένα καταπράσινο πάρκο, κοντά στο κτίριο της κυβέρνησης, έχει στηθεί το κεντρικό από τα πάρτι, στο οποίο θα συμμετέχουν αρκετοί καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με τον Ant1 πάντως, η προσέλευση του κόσμου μέχρι αργά το απόγευμα ήταν μειωμένη, κάτι που μάλλον δεν περιμένει ο Ζόραν Ζάεφ, που τις τελευταίες ημέρες, καλλιεργεί συστηματικά ένα πανηγυρικό κλίμα, προσκαλώντας μέσω facebook τους πολίτες της χώρας του να δώσουν το παρόν.

Οι Σκοπιανοί σπεύδουν στις παραλίες αντί για την φιέστα του Ζάεφ σε 15 πόλεις της ΠΓΔΜ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Αυτό το Σάββατο, 14 Ιουλίου, θα ενωθούμε και θα γιορτάσουμε μαζί την ιστορική επιτυχία της "Μακεδονίας". Πάμε μπροστά – Η "Μακεδονία" στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ!», έγραψε στο Facebook.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν οδηγήσει πολλούς Σκοπιανούς στις παραλίες και μάλιστα, πολλοί εξ αυτών έχουν έρθει να δροσιστούν στις ακτές της βόρειας Ελλάδας.

ΣΕ 15 πόλεις θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για την έναρξη των ενταξιακών σχέσεων στο ΝΑΤΟ.

Να σημειωθεί πάντως, πως εκτός από την πρωτεύουσα Σκόπια, οι εορταστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή άνω των σαράντα καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθούν και στις πόλεις Αχρίδα, Βέλες, Γευγελή, Τέτοβο, Πρίλεπ, Μπίτολα, Στρούγκα, Κουμάνοβο, Στιπ, Καβάνταρτσι, Στρούμιτσα, Κίσεβο, Γκόστιβαρ και Κοτσάνι.

Φωτογραφίες: Ant1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ