Στον αέρα η αξιολόγηση των υπουργών -Αντιδρούν οι βουλευτές, ελάχιστοι απάντησαν - iefimerida.gr

Στον αέρα η αξιολόγηση των υπουργών -Αντιδρούν οι βουλευτές, ελάχιστοι απάντησαν

Αντιδρούν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ με την αξιολόγηση /Φωτογραφία: Intime News ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μικρή φαίνεται ότι είναι η συμμετοχή των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στην αξιολόγηση των υπουργών, με αποτέλεσμα η όλη διαδικασία να βρίσκεται στον αέρα.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μόλις το 1/4 των βουλευτών έχει κάνει τη σχετική αξιολόγηση.

Και αυτό, γιατί οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δήλωναν ότι η λειτουργία μιας κυβέρνησης δεν γίνεται με ερωτηματολόγια και ότι οι αξιολογήσεις πρέπει να γίνονται στα συλλογικά όργανα. «Ο πρωθυπουργός αξιολογεί τους υπουργούς, το βαθμολόγιο θα μπορούσε να αμφισβητήσει το θεσμικό του αυτό ρόλο» ανέφερε στον ΣΚΑΪ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι βουλευτές φαίνεται να έχουν ενστάσεις και για τον τρόπο βαθμολόγησης, η οποία γίνεται με την κλίμακα του 100 και δεν έχουν τη δυνατότητα για συγκεκριμένες παρατηρήσεις.

Επίσης, διαφωνούν με το γεγονός ότι η βαθμολόγηση ήταν ανώνυμη, παρότι αυτό συνέβη για να μην υπάρχουν προστριβές μεταξύ βουλευτών και υπουργών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αξιολόγηση βουλευτές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ