Η ζωή της κόρης και της πρώην συζύγου του Μπουρντέν, μετά το θάνατό του - iefimerida.gr

Η ζωή της κόρης και της πρώην συζύγου του Μπουρντέν, μετά το θάνατό του

Ο Άντονι Μπουρντέν με την πρώην σύζυγό του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε εβδομάδες έχουν περάσει από το θάνατο του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν και η πρώην σύζυγος του, Οτάβια Μπούζια, εξακολουθεί να στέκεται σαν βράχος για την 11χρονη κόρη τους Αριάνε.

Ο καλύτερος φίλος της Μπούζια, Νταγκ Κουίντ, που είναι συνιδρυτής της εταιρείας Big Gay Ice Cream, ενημέρωσε τον κόσμο για τον τρόπο με τον οποίο η πρώην σύζυγος του Μπουρντέν διαχειρίζεται την αυτοκτονία του.

Ο διάσημος σεφ Άντονι Μπουρντέν αυτοκτόνησε στις 8 Ιουνίου.

Σε μια σειρά από tweets από τον λογαριασμό της εταιρείας, ανέφερε τον Μπουρντέν, αν και χωρίς να χρησιμοποιήσει απευθείας το όνομά του.

«Πριν από πέντε εβδομάδες, ο σύζυγος της καλύτερής μου φίλης αυτοκτόνησε. Πριν από πέντε εβδομάδες ο πατέρας της μικρής μου κουμπάρας αυτοκτόνησε» ανέφερε στα δύο πρώτα tweets.

1/6 Five weeks ago my best friend’s husband killed himself.

2/6 Five weeks ago the father of the ring-bearer at my wedding killed himself.

— Big Gay Ice Cream (@biggayicecream) July 13, 2018

«Για πέντε εβδομάδες παρακολουθώ την καλύτερη μου φίλη να επιδεικνύει μια αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και σιγουριά που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, εν μέσω μιας παγκόσμιας δημοσιότητας» έγραφε σε ένα άλλο.

3/6 For five weeks I have watched my best friend display more poise and grace than I could ever imagine, in the face of a global publicity shit-storm.

«Για πέντε εβδομάδες βλέπω την καλύτερη μητέρα που θα μπορούσα να φανταστώ. Όλο αυτό το αηδιαστικό πράγμα είναι τόσο απαίσιο και θα είναι πάντα, αλλά ανακάλυψα ότι δεν είναι μόνο η καλύτερη μου φίλη» τόνισε σε ένα άλλο, καταλήγοντας «Η Οτάβια είναι το είδωλό μου».

4/6 For five weeks I have seen the best mothering imaginable.

5/6 This whole fucking thing sucks so horribly and it always will but I discovered she’s not just my best friend.

6/6 Ottavia is my idol.

Αν και ο Μπουρντέν και η Μπούζια χώρισαν το 2016 μετά από 9 χρόνια γάμου, το διαζύγιό τους δεν είχε ολοκληρωθεί πριν από τον θάνατό του.

Ο διάσημος σεφ στήριζε συχνά την εταιρεία «Big Gay Ice Cream», και μάλιστα ήταν παρόν στα εγκαίνια ενός εκ των καταστημάτων τους, ντυμένος ως ιερέας. Έγραψε επίσης τον πρόλογο για το βιβλίο μαγειρικής της εταιρείας το 2015, με τίτλο « Big Gay Ice Cream: Saucy Stories & Frozen Treats: Going All the Way with Ice Cream» που γράφτηκε από τους Κουίντ και Μπράιαν Πετρόφ, ο οποίος είναι σύντροφος και επιχειρηματικός του συνεργάτης.

A post shared by Bryan Petroff (@bryanpetroff) on Jun 8, 2018 at 4:09pm PDT

A post shared by ottavia busia-bourdain (@ottaviabourdain) on Aug 22, 2014 at 6:37am PDT

Ο Μπουρντέν αυτοκτόνησε στο δωμάτι του ξενοδοχείου του στο Καϊσενμπέργκ της Γαλλίας, ενώ βρισκόταν στη χώρα για τα γυρίσματα ενός επεισοδίου της σειράς «Parts Unknown». Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο διάσημος σεφ αποτεφρώθηκε στην Γαλλία πέντε ημέρες μετά το θάνατό του και οι στάχτες του επέστρεψαν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Άντονι Μπουρντέν και Οτάβια Μπούζια. Φωτογραφία: AP

Νωρίτερα αυτό το μήνα, έγινε γνωστή και η διαθήκη του, την οποία είχε γράψει το 2016 και αποκάλυψε πως η πλειοψηφία της περιουσίας του ύψους 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων θα πήγαινε στην μοναχοκόρη του, Αριάνε, ενώ ο εκτελεστής της περιουσίας του θα είναι η Μπούζια.

Ο Μπουρντέν έδωσε επίσης «τα δωρεάν μίλια του» στην Μπούζια, και της ζητούσε να «τα διαχειριστεί σύμφωνα με αυτό που πιστεύει ότι θα ήταν οι επιθυμίες του» αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης. Τις ίδιες οδηγίες έδωσε και για τα αυτοκίνητά του, τα έπιπλα, τα βιβλία, τα ρούχα και τα είδη οικιακής χρήσης.

Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Μπουρντέν δείχνει την κόρη τους να φορά τις μπότες που της είχε αγοράσει ο σεφ.

Our little girl had her concert today. She was amazing. So strong and brave. She wore the boots you bought her. I hope you are having a good trip, wherever you are.

A post shared by ottavia busia-bourdain (@ottaviabourdain) on Jun 10, 2018 at 9:40pm PDT

Φωτογραφίες: AP


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ