Συνδικαλιστές της ΕΥΠ: Ο Κοραντής ήταν ο χειρότερος διοικητής όλων των εποχών - iefimerida.gr

Συνδικαλιστές της ΕΥΠ: Ο Κοραντής ήταν ο χειρότερος διοικητής όλων των εποχών

Συνδικαλιστές της ΕΥΠ: Ο Κοραντής ήταν ο χειρότερος διοικητής όλων των εποχών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τον χειρότερο διοικητή από την μεταπολίτευση έως σήμερα χαρακτηρίζουν οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ, το πέρασμα του Βουλευτή του ΛΑΟΣ και πρώην αρχηγού των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών Ιωάννη Κοραντή, από την κορυφή της πυραμίδας της ΕΥΠ.

Με ανακοίνωσή τους εξαπολύουν επίθεση σε βάρος του με βαριές κατηγορίες: «Από την μεταπολίτευση και μετά πέρασαν πολλοί Διοικητές από την Υπηρεσία μας. Η περίοδος της διοίκησης Κοραντή για το προσωπικό της ΕΥΠ είναι η χειρότερη. Εφαρμόστηκε σκληρά το πελατειακό σύστημα αφού πορεύτηκε χέρι-χέρι με τη τότε συνδικαλιστική ηγεσία. Τώρα πορεύονται χέρι-χέρι και στη Δικαιοσύνη.

Επιδίωξε την απόκτηση από την Υπηρεσία ενός Συστήματος Γεωγραφικών Πληροφοριών διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών, όπως ονομάστηκε -ίσως είχατε υπ΄ όψιν σας ότι με τον μεγάλο τίτλο του θα πείθατε-, όμως το συγκεκριμένο έργο δεν φέρει την υπογραφή κανενός Υπουργού, και δεν έχει καμία σχέση με την αποστολή της Ε.Υ.Π. και τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης.

Μάλιστα δε, σε γενόμενη ερώτηση μας για την σκοπιμότητα του έργου, απαντούσε η Διοίκηση σας και οι «αρμόδιες επιτροπές», ..ότι αν γίνει κατολίσθηση στα Τέμπη, Η ΕΥΠ θα πρέπει να το γνωρίζει για να ενημερώνει τους πολίτες μέσω του διαδικτύου.Αυτός είναι ο σκοπός της Ε.Υ.Π. κ. Κοραντή;Υπάρχει το πόρισμα του Γεν. Επιθεωρητή Δημ. Διοίκησης κ. Ρακιντζή, μήπως το αμφισβητείτε; Ποιος έστειλε την υπόθεση στο Ρακιντζή;

Ο κ. Κοραντής γνωρίζει καλά τον εμπνευστή του έργου, όπως γνωρίζει ότι μέλη της Επιτροπής για την παρακολούθηση και την παραλαβή του, κατά τις πρώτες μέρες της Διοίκησης Μπίκα Παπαγεωργίου Τσαντρίζου , προσπάθησαν να "τρέξουν" το έργο, δίχως να λένε όλη την αλήθεια. Δυστυχώς, σ΄αυτήν την υπόθεση, ενεπλάκησαν συνάδελφοι, τους οποίους το σκληρό σύστημα ελέγχου και καταπίεσης της διοίκησης Κοραντή και των φίλων του, εκμεταλλεύτηκε.

Αντιλαμβανόμαστε την απελπισία και την απόγνωση που βρίσκεστε αφού ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή για τα έργα της Διοίκησης σας........Υ.Γ. Άλλωστε, όπως λέει και ο λαός μας ....όπως στρώνει ο καθένας, έτσι και κοιμάται

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ