To «ελιξίριο νεότητας» της 51χρονης Χάλι Μπέρι δεν θα σου κοστίσει ούτε ένα ευρώ - iefimerida.gr

To «ελιξίριο νεότητας» της 51χρονης Χάλι Μπέρι δεν θα σου κοστίσει ούτε ένα ευρώ

Η Χάλι Μπέρι/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 51 της χρόνια, η Xάλι Μπέρι δείχνει ότι κάνει πολύ καλή δουλειά με τον εαυτό της.

Η νεότητα μοιάζει να της έχει εκμυστηρευτεί το μυστικό της. Η επιδερμίδα της, το σώμα της, η φυσική της κατάσταση, η ενέργειά της, μαρτυρούν τον τρόπο ζωής της. Δεν απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς ότι αφιερώνει πολύ από τον χρόνο της για γυμναστική και προσέχει ιδιαιτέρως τι τρώει.

Η διατήρηση της νεότητας δεν είναι απλή υπόθεση. Οχι, γιατί απαραίτητα κοστίζει σε χρήμα, αλλά γιατί πρέπει να αποφεύγεις συνεχώς ό,τι σε στρεσάρει και να προσέχεις με επιμέλεια τι τρως, τι πίνεις και τι βάζεις στο πρόσωπο και το σώμα σου.

Πράγμα δύσκολο όταν η καθημερινότητά σου είναι γρήγορη και απαιτητική. H Xάλι Μπέρι έχει παραδεχθεί την προσπάθεια που καταβάλλει για να διατηρεί εντυπωσιακή την εμφάνισή της και η ηλικία της να είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται κάποιος όταν την βλέπει.

Διαβάστε ποιο είναι το «ελιξίριο νεότητας» της Xάλι Μπέρι, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάλι Μπέρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ