Η Σερένα Γουίλαμς μιλά για πρώτη φορά για την Μέγκαν Μαρκλ- «Εχουμε σταθεί η μία στην άλλη» [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλαμς μιλά για πρώτη φορά για την Μέγκαν Μαρκλ- «Εχουμε σταθεί η μία στην άλλη» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην έχουν εμφανιστεί μαζί από τότε που έγινε Δούκισσα του Σάσεξ, αλλά η Μέγκαν Μαρκλ και η Σερένα Γουίλιαμς ήταν και είναι πολύ καλές φίλες από όταν μάλιστα η σύζυγος του Χάρι ήταν ηθοποιός.

Για την στενή τους φιλία, λοιπόν, μίλησε για πρώτη φορά η ίδια η Σερένα Γουίλιαμς αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η Μέγκαν Μαρκλ θα πάει να την δει στον τελικό του Γουίμπλεντον μαζί με την Κέιτ Μίντλετον.

Η Σερένα Γουίλιαμς η οποία θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Γερμανίδα Αντζελίκ Κέρμπερ αναφέρθηκε σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων και στην ισχυρή φιλία της με την Μέγκαν Μαρκλ.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on May 19, 2018 at 2:26am PDT

«Πάντα είχαμε μία υπέροχη φιλία. Εδώ και δύο χρόνια, η ίδια έρχεται στο Γουίμπλεντον και με υποστηρίζει. Τώρα θα με υποστηρίξει με διαφορετικό ρόλο, αλλά η φιλία μας είναι ακριβώς η ίδια. Υποστηρίζουμε πάντα η μία την άλλη και σε πολλές περιπτώσεις η μία έχει σταθεί στην άλλη. Ανυπομονώ να την δω», ανέφερε η Σερένα Γουίλιαμς.

Να σημειωθεί πως πέρα από τις δηλώσεις της για την φιλία της με την Μαρκλ, αυτό που έχει καταφέρει η Σερένα Γουίλιαμς δεν είναι και τόσο εύκολο.

H Μέγκαν Μαρκλ θα δει την φίλη της Σερένα Γουίλιαμς στον τελικό τιου Γουίμπλετον μαζί με την Κέιτ Μίντλετον

Η ίδια κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Γουίμπλετον μόλις 10 μήνες αφού έγινε μητέρα και μάλιστα θα είναι η πρώτη μητέρα στα χρονικά που φτάνει στον τελικό του βρετανικού τουρνουά τένις.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή, 15 Ιουλίου και το μόνο σίγουρο είναι πως Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν Μαρκλ και η Σερένα Γουίλμς θα κλέψουν τα βλέμματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ