Ψωμιάδης: Λιγότερα μέτρα ασφαλείας υπήρχαν επί Επταετίας - iefimerida.gr

Ψωμιάδης: Λιγότερα μέτρα ασφαλείας υπήρχαν επί Επταετίας

Παναγιώτης Ψωμιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν για τις σημερινές παρελάσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου, της 25ης Μαρτίου, μίλησε ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

«Κάποτε οι τριακόσιοι πέθαναν για την Ελλάδα, για την πατρίδα. Σήμερα κλώνοι, δούλοι, προσκυνητές, υπηρέτες, πεθαίνουν την πατρίδα, πεθαίνουν τον ελληνικό λαό» δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και κατέληξε «Είναι ντροπή για την κυβέρνηση να εκπροσωπείται με τον, κατά τα άλλα αγαπητό, υφυπουργό Υγείας και μάλιστα την ώρα που η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα εκατό χρόνια από την απελευθέρωση της.

Δεν θα μπορούσε να είναι παρών ο πληθωρικός και μνημονιακός αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος μάλιστα αποχωρεί από την κεντρική πολιτική σκηνή; Όσο για τα μέτρα, επί επταετίας ήταν πολύ λιγότερα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ