Οργή για τον Τραμπ στο Λονδίνο -Στον αέρα το «οργισμένο μωρό» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Οργή για τον Τραμπ στο Λονδίνο -Στον αέρα το «οργισμένο μωρό» [εικόνες & βίντεο]

To αερόστατο με τη μορφή του θυμωμένου μωρού Τραμπ μπροστά στο κοινοβούλιο στο Λονδίνο (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον ουρανό του Λονδίνου, πάνω από το βρετανικό κοινοβούλιο υψώθηκε το μπαλόνι με τη μορφή του Ντόναλντ Τραμπ ως οργισμένο μωρό την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος ετοιμάζεται να συναντηθεί με τη βασίλισσα Ελισσάβετ.

Το τεράστιο αερόστατο, που κόστισε περί τις 18.000 στερλίνες, παρουσιάζει τον Τραμπ ως ένα νευριασμένο μωρό με πάνα, που κρατά ένα κινητό στο δεξί του χεράκι.

Για τους επικριτές του ήταν η κατάλληλη «υποδοχή» για έναν πρόεδρο, που λίγες ώρες πριν την πρώτην επίσημη επίσκεψή του στη Βρετανία, εξαπέλυε -μέσω συνέντευξης στη Sun του φίλου του Ρούπερτ Μέρντοχ- μύδρους κατά του σχεδίου της Τερέζα Μέι για το Brexit, εξέφραζε την άποψη ότι ο βασικός εσωκομματικός αντίπαλός της, ο πρόσφατα παραιτηθείς Υπ Εξ Μπόρις Τζόνσον θα ήταν σπουδαίος πρωθυπουργός κι έβγαζε νέα βέλη από τη φαρέτρα του κατά του δημάρχου του Λονδίνου Σαντίκ Καν επιρρίπτοντάς του την ευθύνη για τις περσινές τρομοκρατικές επιθέσεις στη βρετανική πρωτεύουσα .

Οργή για τον Τραμπ στο Λονδίνο -Στον αέρα το «οργισμένο μωρό» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Οργή για τον Τραμπ στο Λονδίνο -Στον αέρα το «οργισμένο μωρό» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Ο Καν ήταν που έδωσε την άδεια να «πετάξει» στο Λονδίνο το μπαλόνι -Τραμπ κατά την παραμονή του Ρεπουμπλικανού προέδρου, προς απογοήτευση των οπαδών του που το χαρακτηρίζουν προσβλητικό, αλλά και του ίδιου: «Αγαπούσα το Λονδίνο σαν πόλη. Έχω να πάω πολύ καιρό εκεί. Αλλά όταν σε κάνουν να νιώθεις ανεπιθύμητος, γιατί να μείνω εκεί; Όταν σηκώνουν αερόστατα για να με κάνουν να νιώσω ανεπιθύμητος δεν υπάρχει λόγος να πάω στο Λονδίνο», είπε στη Sun.

Η μοναδική στάση του Τραμπ στη βρετανική πρωτεύουσα ήταν κατά την διανυκτέρευσή του στο Ουίνφιλντ Χάουζ, την κατοικία του πρεσβευτή των ΗΠΑ .

Οργή για τον Τραμπ στο Λονδίνο -Στον αέρα το «οργισμένο μωρό» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 2
Οργή για τον Τραμπ στο Λονδίνο -Στον αέρα το «οργισμένο μωρό» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 3
Οργή για τον Τραμπ στο Λονδίνο -Στον αέρα το «οργισμένο μωρό» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 4
Οργή για τον Τραμπ στο Λονδίνο -Στον αέρα το «οργισμένο μωρό» [εικόνες & βίντεο]  | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: ΑΡ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λονδίνο αερόστατο Ντόναλντ Τραμπ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ