Η εμφάνιση της Αννας Βίσση στη συναυλία της ήταν με μια λέξη «εκθαμβωτική» [εικόνες και βίντεο] - iefimerida.gr

Η εμφάνιση της Αννας Βίσση στη συναυλία της ήταν με μια λέξη «εκθαμβωτική» [εικόνες και βίντεο]

Φωτογραφία: joannagiannopoulou/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αννα Βίσση, σαράντα χρόνια μετά το ξεκίνημα της καριέρας της, έχει πιστό κοινό που την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση.

Κάποιοι σπεύδουν να την ακούσουν γιατί οι επιτυχίες της είναι συνδεδεμένες με ένα κομμάτι της ζωής τους κι άλλοι για να απολαύσουν την performance της και την εμφάνισή της που είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και κρύβει μια έκπληξη.

Οσα χρόνια κι αν περάσουν, η ίδια με μια εφηβική ενέργεια επί σκηνής, δίνει ένα σόου που έχει πάντα το δικό της αποτύπωμα που δεν αντιγράφεται εύκολα.

Το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου, η Άννα Βίσση έκανε live εμφάνιση στο Island Αthens Riviera και το outfit της με μια λέξη ήταν εκθαμβωτικό.

Η βραδιά ήταν γεμάτη επιτυχίες από το χθες και το σήμερα και το κοινό της, την αποθέωσε. Οι θαυμαστές της ερμηνεύτριας δεν σταμάτησαν να σιγοτραγουδούν τις επιτυχίες της και να χορεύουν σε ξέφρενους ρυθμούς. Η ερμηνεύτρια έχει το ταλέντο να τους ξεσηκώνει.

Δείτε την εκπληκτική εμφάνιση της Aννας Βίσση, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννα Βίσση ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ