Γεννηματά: Ο Τσίπρας πήγε απροετοίμαστος στη συνάντηση με τον Ερντογάν - iefimerida.gr

Γεννηματά: Ο Τσίπρας πήγε απροετοίμαστος στη συνάντηση με τον Ερντογάν

Φώφη Γεννηματά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οξύτατη κριτική στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι πήγε χωρίς καμία προετοιμασία στη χθεσινή συνάντηση με τον Τούρκο πρόεδρο, Ερντογάν, και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα, άσκησε σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Φώφη Γεννηματά.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας «τα έδωσε όλα» για το θέμα των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, και δεν διασφάλισε ούτε μια στήριξη του ΝΑΤΟ για τους δυο Έλληνες στρατιώτες.

Το χειρότερο είναι, πρόσθεσε, ότι ο Ερντογάν έθεσε και επίσημα στον ίδιο θέμα ανταλλαγής, κάνοντας έτσι χειρότερα τα πράγματα.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές αποφάσεις στο Eurogroup, η κ. Γεννηματά είπε ότι είναι πολύ απογοητευτικό το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις ούτε για το ΦΠΑ στα νησιά ούτε για τις συντάξεις και οι ξένοι ζητούν ισοδύναμα. «Το θέμα των συντάξεων είναι δραματικό», τόνισε η ίδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ